فرم ورود به پنل
ثبت نام
رمز عبور را فراموش کرده ام ؟
مدارک ویزا ایتالیا
امتیاز 5 از 5 از بین 416 امتیاز دهنده به مدارک ویزا ایتالیا تاریخ ارسال : 15 بهمن 1397

کشور ایتالیا از کشورهای عضو پیمان شنگن می باشد، که برای ورود به آن حتما باید ویزا شنگن ایتالیا صادر شود. دریافت ویزا شنگن مدارکی نیاز دارد که تهیه آن و نداشتن نقص در آن تا حدودی با حساسیت مواجه است. برای اینکه نقص در مدارک ویزا ایتالیا از دلایل رجکت ویزای این کشور نشود، باید مدارک را به صورت کامل، در هنگام مصاحبه حضوری در سفارت این کشور تحویل دهید. توجه داشته باشید که کلیه مدارک ویزا ایتالیا باید به زبان انگلیسی و یا ایتالیایی ترجمه شود. در این مطلب می خواهیم به تفصیل در رابطه با مدارک ویزا ایتالیا توضیح دهیم.

اصل و کپی گذرنامه متقاضی با امضا به همراه گذرنامه های قبلی، توجه داشته باشید که برای هر نفر بصورت جداگانه باید ارائه شود و مدت اعتبار آن باید 7 ماه از زمان شروع سفر باشد. گذرنامه ها و همچنین ویزاهای 5 سال گذشته و ویزای شنگن، باید به صورت کپی در اختیار سفارت قرار گیرد.

فرم درخواست ویزا ایتالیا که در دو نسخه و برای هر فرد به صورت جداگانه باید پر شود. در این فرم باید اطلاعاتی در مورد شهر، هتل محل اقامت و تعداد روزهای اقامت توضیح داده شود. همچنین باید نوع ویزا مورد درخواست و دلیل سفر به این کشور نیز به صورت دقیق بیان شود و در آخر به امضا فرد متقاضی برسد.

ارائه شش قطعه عکس 4*3 رنگی و زمینه سفید، کاملا از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملا مشخص باشد و عکس حداقل برای شش ماه اخیر باشد. توجه داشته باشید که عکس نباید با پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی باشد.

اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از تمام صفحات آن، همچنین اصل و کپی شناسنامه همسر

اصل گواهی حساب بانکی و تمکن مالی با مهر و امضا بانک که به زبان انگلیسی و بر روی سر برگ بانک مربوطه باشد. این گواهی باید متعلق به 5 روز قبل از ارائه مدارک ویزا ایتالیا به سفارت باشد.

1. کارکرد سه ماه آخر حساب های جاری و مانده حساب به زبان انگلیسی و بر روی سربرگ بانک با مهر و تایید

2. سپرده های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود

3. ارائه گردش سود سپرده بلند مدت به زبان انگلیسی از طرف بانک با مهر و امضا

4. حداقل موجودی حساب بانکی یا سپرده باید برای هر نفر 500 میلیون ریال باشد.

5. در صورتی که خانوادگی سفر می کنید، توصیه می شود سرپرست خانواده موجودی بیشتری در حساب جاری خود داشته باشد.

6. توجه داشته باشید که از واریز و برداشته های آنی پول به حساب، جهت ایجاد گردش در روزهای نزدیک به سفارت خودداری کنید.

تکمیل فرم مشخصت فردی که باید به زبان انگلیسی و یا ایتالیایی پر شده باشد.

اصل و ترجمه تمام صفحات سند مالکیت که به نام مسافر باشد.

اصل و ترجمه مدارک شغلی از جمله پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان یا کارت نظام پزشکی برای پزشکان، پروانه وکالت برای وکلا، فرم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر شرکت روی سر برگ شركت برای کارمندان دولت، گواهی اشتغال به تحصیل برای دانشجویان و دانش آموزان، جواز و پروانه کسب در صورت خویش فرما بودن نیز باید ارائه شود.

برای فرزندان زیر 18 سال که بدون حضور والدین سفر می کنند نیاز به رضایتنامه محضری پدر و مادر می باشد. این رضایتنامه علاوه بر ترجمه باید دارای مهر و تاییده دادگستری و وزارت امور خارجه نیز باشد.

بانوان خانه دار حتما باید اصل و ترجمه مدارک شغلی همسر و گواهی اشتغال به کار همسر را نیز ارائه دهند.

بلیط رفت و برگشت به یکی از فرودگاه های ایتالیا

بیمه مسافرتی برای کل مدت اقامت در ایتالیا که حداقل هزینه 50 هزار یورو برای هر مسافر را پوشش دهد. این بیمه می تواند به صورت دسته جمعی و یا فردی باشد.

ارائه واچر یکی از هتل های ایتالیا برای کل مدت اقامت در ایتالیا که با بلیط رفت و برگشت تطابق داشته باشد.

اصل آخرین مدرک تحصیلی فارسی و دو سری کپی و ترجمه آن

ضمانتنامه بانکی که به ازای هر فرد برابر با 500 میلیون ریال به عنوان ضمانت بازگشت در وجه آژانس محل ثبت نام از حوزه اتحادیه شنگن و برای حسن اجرای تعهدات باشد. البته سفارت خانه ایتالیا این حق را برای خود محفوظ می داند که در صورت نیاز مدارک بیشتری را از متقاضی طلب کند.

نظر خودرا از طریق فرم زیر ارسال کنید