فرم ورود به پنل
ثبت نام
رمز عبور را فراموش کرده ام ؟
visa آلمان
امتیاز 5 از 5 از بین 142 امتیاز دهنده به visa آلمان تاریخ ارسال : 28 آذر 1397

آلمان از جمله کشورهایی است که علاوه بر صنعت رو به رشد و پیشرفت های روز افزون دارای استانداردهای زندگی، آموزش، درمان و... می باشد که این کشور را به مقصد اول بسیاری از افراد، قرار داده است. علاوه بر این موارد این کشور به لحاظ قدمت و تاریخچه پر فراز و نشیب دارای جاذبه های گردشگری نیز برای گردشگران می باشد. برای ورود به این کشور باید ویزا آلمان را تهیه کنید. ویزا آلمان برای اهداف مختلف برای سفر به این کشور صادر می شود. همچنین این کشور عضو پیمان شنگن می باشد، که حتما باید ویزا شنگن تهیه شود. بنابراین برای تسهیل در روند صدور ویزا آلمان، مراحل اولیه از جمله جمع آوری مدارک و انگشت نگاری را به دفتر خدمات ویزا واگذار کرده است.

انواع ویزا آلمان عبارت است از:

ویزا تحصیلی آلمان

ویزا کاری و سرمایه گذاری آلمان

ویزا توریستی

ویزا درمان و پزشکی

ویزا تجاری

ویزا ماموریت کاری

ویزا سمینار و کنگره

ویزا مسابقات ورزشی

ویزا ترانزیت فرودگاهی

ویزا همراه بیمار

ویزا نماشگاهی

ویزا دیدار خانواده و بستگان

ویزای شنگن آلمان اجازه حضور متقاضی تا 90 روز را در این کشور می دهد و پس از اتمام آن فرد باید از آلمان خارج شود. برای طی کردن مراحل ویزا آلمان ابتدا باید نسبت به دریافت فرم ویزا مورد نظر خود از طریق سایت سفارت این کشور اقدام کنید. پس از آن باید نسبت به آماده سازی مدارک ویزا آلمان اقدام کنید. پس از آن نیز باید وقت ملاقات حضوری از سفارت خانه آلمان را دریافت کنید. برای دریافت وقت سفارت و دریافت ویزا باید سه ماه قبل از تاریخ سفر خود اقدام کنید. ویزا آلمان طی 3 هفته صادر می شود. 

در ملاقات حضوری در سفارت حتما باید مدارک ویزا آلمان را به همراه خود داشته باشید. توصیه می کنیم در هنگام مصاحبه با افسر کنسولگری از ابهام و دروغگویی بپرهیزید و اهداف سفر خود را به صورت شفاف و واضح توضیح دهید تا بتواند وی را قانع کند زیرا در غیر این صورت می تواند یکی از دلایل رجکت ویزا آلمان محسوب شود.

مدارک مورد نیاز ویزا آلمان عبارت است از:

فرم درخواست ویزا آلمان که به صورت دقیق پر شده باشد

اصل شناسنامه و کارت ملی

سه قطعه عکس رنگی 4.5* 3.5 زمینه سفید

اصل پاسپورت که به مدت شش ماه از تاریخ سفر اعتبار داشته باشد

دعوتنامه آلمان (در صورت وجود)

اجازه کتبی و رسمی والدین برای کودکانی که تنها و یا با شخص ثالث سفر می کنند

اسناد رسمی شغلی و منابع مالی

گواهی اشتغال به تحصیل برای دانشجویان و دانش آموزان

بیمه مسافرتی

رزرو بلیط هواپیما به یکی از فرودگاه های آلمان

فاکتور پرداخت شده رزرو یکی از هتل های آلمان برای کل مدت اقامت در آلمان


نظر خودرا از طریق فرم زیر ارسال کنید