فرم ورود به پنل
ثبت نام
رمز عبور را فراموش کرده ام ؟
مدارک ویزا آلمان
امتیاز 5 از 5 از بین 325 امتیاز دهنده به مدارک ویزا آلمان

آلمان کشوری است که علاوه بر گردشگری، دارای دانشگاه ها، نمایشگاه های برجسته و کادر درمانی پیشرفته و سایر امکانات است که همه ساله افراد زیادی به اهداف مختلف برای دریافت ویزا آلمان اقدام می کنند. برای دریافت ویزا این کشور باید مدارک ویزا آلمان را در وقت ملاقات حضوری خود در سفارت خانه این کشور در تهران به همراه داشته باشید. 

مدارک ویزا آلمان برای انواع مختلف ویزا متفاوت می باشد. باید توجه داشته باشید که سفارت خانه آلمان این حق را برای خود مسلم می داند که در صورت نیاز مدارک بیشتری از متقاضیان بخواهد، که حتما باید تهیه و ارائه شود. در صورتی که تمام مدارک ویزا آلمان را به صورت کامل و بدون نقص در اختیار کنسولگری آلمان قرار دهید می توانید از عدم رجکت ویزا آلمان خود اطمینان حاصل کنید. همچنین توصیه می کنیم که در تحویل این مدارک ار هر گونه ابهام در توصیف هدف خود از سفر به این کشور و یا جعل مدارک ویزا پرهیز کنید. در این صورت حتما مورد پیگرد قانونی قرار خواهید گرفت. همچنین تمامی مدارک باید به زبان آلمانی و یا انگلیسی ترجمه و یا اطلاعات وارد شود. و اما مدارک مورد نیاز برای سفر به آلمان چیست؟

فرم درخواست ویزا مورد نظر که باید به صورت خوانا و دقیق پر شده باشد

سه قطعه عکس 4*6 که باید مربوط به شش ماه گذشته باشد و حتما رنگی و زمینه سفید باشد.

اصل شناسنامه و کارت ملی

اصل پاسپورت متقاضی که حتما باید به مدت شش ماه اعتبار داشته باشد

در صورتی که نام همراهان در پاسپورت متقاضی درج شده باشد باید برای هر کدام از آن ها دو قطعه عکس ارائه شود

ارائه دعوتنامه آلمان (در صورتی که از طرف فردی که مقیم آلمان است برای شما دعوتنامه ای ارسال شده باشد باید به سفارت خانه آلمان ارائه دهید.)

باید توجه داشته باشید که مدت زمان اقامت باید با توانایی مالی شما تناسب داشته باشد. که با توجه به مدارک فیش حقوقی فرد محاسبه خواهد شد

اجازه کتبی و رسمی والدین و یا قیم قانونی کودکانی که تنها و یا به همراه شخص ثالث سفر می کنند.

اسناد رسمی شغلی و منابع مالی که شامل فیش حقوقی، 6 گردش آخر حساب بانکی و گواهی اشتغال به کار می باشد

برای افرادی که تحت تکفل (بانوان خانه دار و کودکان) می باشند باید گواهی کار، صورت حساب بانکی، یا دفترچه حساب بانکی متکفل (پدر و یا همسر) با تاریخ گشایش حساب ارائه شود.

برای کارکنان مستقل و مشاغل آزاد نیز به همراه داشتن کارت صنفی، صورت حساب بانکی، دفترچه حساب بانکی و یا تاریخ گشایش حساب نیاز می باشد

گواهی اشتغال به تحصیل برای دانشجویان و دانش آموزان

چنانچه برای ویزا تحصیلی اقدام کرده اید مدارک تحصیلی و دعوتنامه و پذیرش دانشگاه مورد نظر باید ارائه شود

بیمه مسافرتی جمعی و یا فردی به مبلغ مورد نظر کنسولگری آلمان

بلیط هواپیما و یا رزرواسیون رفت و برگشت به یکی از فرودگاه های آلمان

فاکتور پرداخت شده هتل های آلمان برای کل مدت اقامت در آلمان


درج نظر