فرم ورود به پنل
ثبت نام
رمز عبور را فراموش کرده ام ؟
مدارک ویزا هند
امتیاز 5 از 5 از بین 411 امتیاز دهنده به مدارک ویزا هند تاریخ ارسال : 3 دی 1397

برای دریافت ویزا هند حتما باید به سفارت خانه آن در تهران مراجعه کرده و پس از ارائه مدارک ویزا هند و انجام مصاحبه حضوری، ویزا هند را دریافت کرده و به این کشور سفر کنید. ویزا هند انواع مختلفی دارد که برای هر کدام از آن ها باید مدارک ویزا هند را آماده کنید. در ادامه به انواع مدارک ویزا هند اشاره خواهیم کرد.

مدارک ویزا تحصیلی هند:

اصل پاسپورت با شش ماه اعتبار از زمان سفر

اصل و کپی پذیرش از یکی از دانشگاه های هند و یا مراکز آموزش عالی معتبر هندوستان

اصل ترجمه آخرین مدرک تحصیلی به همراه ریز نمرات به همراه تایید سفارت خانه هند

ترجمه تعهد نامه مالی محضری از یکی از بستکان درجه یک در مدارک ویزا هند

فرم های پر شده برای ویزای تحصیلی هند

شش قطعه عکس 4*6 رنگی و زمینه سفید

ارائه گواهی صوررت حساب بانکی در هند برای آن دسته از متقاضیانی که برای بار دوم به بعد ویزای تحصیلی دریافت می کنند. افرادی که برای بار اول اقدام می کنند نیازی به ارائه این گواهی ندارند، اما باید تعهدی مبنی بر افتتاح حساب بانکی در هند به سفارت ارائه دهند.

مدارک ویزا تحقیقاتی هند:

اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه

اصل و کپی پذیرش مقدماتی از یکی از دانشگاه ها و یا مراکز آموزش عالی معتبر هند

اصل Affiliation letter (نامه وابستگی به دانشگاه) و هفت سری کپی از آن

هفت سری فرم پر شده ویزا تحقیقاتی

شرح پروژه پایان نامه با جزئیات کامل

برنامه سفر

دوازده قطعه عکس 4*6 رنگی و زمینه سفید

مدارک ویزا توریستی هند:

اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه

فرم های پر شده ویزا توریستی هند

دو قطعه عکس

کپی شناسنامه و کارت ملی

اصل و کپی بلیط رفت و برگشت به یکی از فرودگاه های هند

مدارک ویزا تجاری هند:

اصل گذرنامه با شش ماه اعتبار

فرم پر شده مخصوص درخواست ویزا تجاری هند

شش قطعه عکس 

دعوتنامه از سازمان و یا شرکت هندی

اصل و کپی از بلیط رفت و برگشت به هند


نظر خودرا از طریق فرم زیر ارسال کنید