فرم ورود به پنل
ثبت نام
رمز عبور را فراموش کرده ام ؟
مدارک ویزا سوئد
امتیاز 5 از 5 از بین 149 امتیاز دهنده به مدارک ویزا سوئد

سوئد از جمله کشورهایی است که ایرانیان عزیز برای مقاصد مختلف گردشگری، تحصیلی، اقامت یا مهاجرت، بیزینس، کار و سرمایه گذاری و سایر موارد به این کشور سفر می کنند. برای سفر و دریافت ویزا سوئد باید مدارک ویزا سوئد را به سفارت این کشور تحویل دهید تا به پرونده شما رسیدگی شود.

در صورتی که مدارک ویزا سوئد را به صورت کامل در اختیار سفارت خانه سوئد قرار ندهید، ممکن است برای دریافت آن دچار مشکل شوید. مدارک ویزا سوئد برای هر نوع از انواع ویزا متفاوت می باشد. از آنجایی که باید ویزا شنگن سوئد را دریافت کنید، در ادامه به مدارک مورد نیاز ویزا شنگن سوئد اشاره می کنیم.

توجه داشته باشید که دریافت ویزا شنگن سوئد، بدین معنا نیست که می توانید از سایر کشورهای عضو پیمان شنگن وارد شوید. ورود شما حتما باید مربوط به کشور صادر کننده ویزا شنگن باشد. اما پس از ورود می توانید به سایر کشورهای عضو پیمان شنگن، بدون نیاز به ویزای مربوط به آن کشور، سفر کنید.

مدارک ویزا سوئد عبارت است از:

اصل و کپی گذرنامه جدید و قدیم به همراه کپی تمام ویزاهای قبلی

اصل شناسنامه به همراه کپی و ترجمه تمام صفحات 

بیمه نامه مسافرتی به ارزش 30 هزار یورو

صورت حساب بانکی از جمله تراکنش شش ماه آخر حساب بانکی که بیشتر از دو هفته از صدور آن نگذشته باشد، لاتین باشد و بر روی سربرگ انگلیسی بانک باشد و توسط بانک مهر شده باشد.

فرم پر شده اطلاعات شخصی و خانوادگی متقاضی

در صورتی که از طرف اقوام و بستگان خود دعوتنامه سوئد را در دست دارید، نباید بیشتر از سه ماه از تاریخ صدور آن گذشته باشد و توسط دعوت کننده امضا شده باشد. 

در صورتی که شخص دعوت کننده تمام هزینه های شما را تقبل کند، باید مدارک شغلی شخص دعوت کننده مانند گواهی حساب بانکی، یک کپی از گزارش مالیاتی فیش حقوقی و گواهی اشتغال به کار را هم ارائه دهید.

در صورتی که گواهی ثبت مدنی دارید نباید از اعتبار آن 3 ماه بیشتر گذشته باشد و می توانید آن را از اداره ملی مالیاتی سوئد دریافت کنید.

مدارک شغلی که شامل فیش حقوقی، بیمه محل کار، اصل دفترچه بیمه و...

اصل گواهی اشتغال به کار (ترجمه شده به زبان انگلیسی و یا سوئدی) که در آن مدت زمان استخدام، میزان دریافتی حقوق، زمان مرخصی داده شده که در سربرگ محل کار متقاضی به همراه آدرس و شماره تماس محل کار وی باشد.

مدرکی که سفارت را متقاعد کند، که حتما قبل از اتمام اعتبار ویزا سوئد، این کشور را ترک می کنید، می تواند شامل بلیط هواپیما یا رزرو آن به یکی از فرودگاه های سوئد باشد.

فرم آنلاین درخواست ویزا مورد نظر که تکمیل شده باشد و به امضا متقاضی رسیده باشد. افرادی که کمتر از 18 سال سن دارند، فرم آن ها باید توسط والدین امضا شده باشد.

پرداخت هزینه بررسی مدارک ویزا سوئد به سفارت این کشور

دو قطعه عکس رنگی 4*6 و زمینه سفید

گواهی رزرواسیون یکی از هتل های سوئد

درج نظر