فرم ورود به پنل
ثبت نام
رمز عبور را فراموش کرده ام ؟
مدارک ویزا اسپانیا
امتیاز 5 از 5 از بین 132 امتیاز دهنده به مدارک ویزا اسپانیا

برای سفر به اسپانیا باید ویزا این کشور را که از نوع شنگن می باشد دریافت کنید. برای طی کردن مراحل دریافت ویزا اسپانیا ابتدا باید مدارک ویزا اسپانیا را تهیه کنید. پس از تکمیل مدارک ویزا اسپانیا باید با در دست داشتن آن برای مصاحبه با افسر پرونده به سفارت خانه این کشور که در تهران واقع شده است مراجعه کنید.

توصیه می کنیم که در تکمیل مدارک ویزا اسپانیا بسیار دقت کنید تا نقص در آن ها یکی از دلایل رجکت ویزا اسپانیا نشود. توجه داشته باشید که همه مدارک باید به زبان اسپانیایی ترجمه شده باشند، البته به غیر از مدارک بانکی که باید به زبان انگلیسی از بانک مربوطه دریافت شود.

• ارائه اصل گذرنامه معتبر امضا شده به همراه کپی و گذرنامه های قدیمی. توجه داشته باشید که برای هر فرد باید به صورت جداگانه گذرنامه ارائه شود و حداقل شش ماه اعتبار داشته باشد. 

• فرم درخواست ویزا اسپانیا در دو نسخه، باید برای هر فرد به صورت جداگانه پر شود. در این فرم باید اطلاعات دقیق فرد متقاضی ثبت شده و به امضا برسد. 

• 6 قطعه عکس 4.5*3.5 که باید به صورت رنگی و تمام رخ با پس زمینه سفید باشد. این عکس باید حداقل برای شش ماه گذشته باشد، در آن عینک به چشم نداشته باشید و گردی صورت به صورت کامل مشخص باشد.

• اصل شناسنامه و ترجمه آن و کپی از تمام صفحات، اصل و کپی شناسنامه همسر

• ارائه اسناد مالی معتبر، از جمله اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضا بانک و بر روی سربرگ بانک که به زبان انگلیسی باشد. در مدارک ویزا اسپانیا حتما باید گردش حساب شش ماه اخیر و گواهی تمکن مالی را ارائه دهید.

• تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت دقیق و خوانا

• اصل و ترجمه مدارک شغلی که برای کارمندان شامل فیش حقوقی بوده و برای کسبه جواز کسب و یا مجوز ثبت شرکت می باشد.

• اصل و ترجمه سند مالکیت که به نام مسافر و یا همسر وی باشد

• گواهی اشتغال به تحصیل برای دانشجویان و دانش آموزان

• رضایت نامه محضری برای افراد زیر 18 سال که به صورت تنها و یا با شخص ثالث سفر می کنند، از طرف والدین و یا سرپرست فعلی آن ها که علاوه بر ترجمه به مهر و تایید دادگستری و امور خارجه نیاز دارد.

• ترجمه آخرین مدرک تحصیلی و ارائه دو سری کپی از اصل نسخه فارسی آن

• بیمه مسافرتی برای کل مدت اقامت در اسپانیا به مبلغ 50 هزار یورو برای هر مسافر

• برگه تایید رزرواسیون هتل برای کل مدت اقامت در اسپانیا

• بلیط رفت و برگشت به کشور مقصد و ارائه آن به سفارت خانه اسپانیا

• ضمانتنامه بانکی برای خانواده که به ازای هر نفر حداقل به مبلغ 50 میلیون تومان در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت بازگشت از حوزه شنگن و حسن اجرای تعهدات است.

 

درج نظر