فرم ورود به پنل
ثبت نام
رمز عبور را فراموش کرده ام ؟
مدارک ویزا بلژیک
امتیاز 5 از 5 از بین 366 امتیاز دهنده به مدارک ویزا بلژیک تاریخ ارسال : 23 آبان 1397

برای سفر به بلژیک باید ویزا بلژیک را دریافت کنید. برای تهیه ویزا بلژیک نیز باید مدارک ویزا بلژیک را تهیه کنید و در وقت ملاقات حضوری که در سفارت خانه بلژیک دارید ارائه دهید. مدارک ویزا بلژیک باید بدون نقص و به صورت کامل ارائه شود. یکی از مدارک ویزا بلژیک فرم درخواست ویزا می باشد که متقاضیان سفر به بلژیک باید قبل از مراجعه به سفارت به صورت آنلاین از سایت سفارت بلژیک دریافت کرده و به صورت کاملا خوانا و دقیق پر شود.

مدارک ویزا بلژیک عبارت است از:

اصل گذرنامه معتبر با اعتبار 6 ماه از تاریخ سفر به بلژیک

دو قطعه عکس 4 * 6 (عکس باید رنگی و زمینه سفید باشد و 80 درصد عکس از چهره تشکیل شده باشد.)

اصل شناسنامه و کارت ملی و کپی از آن ها

ترجمه گواهی اشتغال به کار

ترجمه‌ی پروانه مطب و ترجمه کارت نظام پزشکی (برای پزشکان)

ترجمه جواز (برای مشاغل آزاد)

ترجمه گواهی اشتغال به کار از سازمان و یا نهاد مربوطه، حکم کارگزینی، فیش حقوقی و لیست بیمه

نامه اشتغال به تحصیل برای افراد دانش آموز و دانشجو

گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه، با ذکر میزان حقوق و ترجمه آخرین روزنامه رسمی آن شرکت

در صورت داشتن سند مالکیت (حتما باید به نام فرد متقاضی باشد)

گواهی گردش حساب بانکی 6 ماه اخیر، بر روی سربرگ بانک و به زبان انگلیسی که به مهر و امضای بانک مربوطه رسیده باشد.

گواهی تمکن مالی به یورو

پرینت سابقه بیمه به همراه مهر شعبه

فرم درخواست ویزا بلژیک که از قبل پر شده باشد.

رزومه تایپ شده مسافر (شرح وضعیت خانوادگی، سوابق تحصیلی، شغلی و...) و امضا شده

رزرو بلیط هواپیما برای یکی از فرودگاه های بلژیک (برای ویزا توریستی)

رزرو هتل های بلژیک برای مدت اقامت در بلژیک (برای ویزا توریستی)

توجه داشته باشید که تمام مدارک ویزا بلژیک باید ترجمه شده باشد.


نظر خودرا از طریق فرم زیر ارسال کنید