فرم ورود به پنل
ثبت نام
رمز عبور را فراموش کرده ام ؟
مدارک ویزا اتریش
امتیاز 5 از 5 از بین 114 امتیاز دهنده به مدارک ویزا اتریش

اگر علاقه مند سفر به اتریش هستید، باید ویزا اتریش را تهیه کنید. برای دریافت ویزا اتریش ابتدا باید فرم درخواست ویزا اتریش را به صورت کامل و خوانا پر کنید. سپس باید مدارک ویزا اتریش را طی یک قرار ملاقات حضوری در سفارت، به همراه خود برده تا برای شما تشکیل پرونده داده و به مدارک درخواست ویزای شما رسیدگی شود. مدارک ویزا اتریش برای هر نوع ویزا متفاوت می باشد. پس ابتدا باید نوع ویزا و سفر خود به اتریش را مشخص کنید.

انواع ویزای اتریش عبارت است از:

ویزای توریستی اتریش

ویزای تحصیلی اتریش

ویزای کاری اتریش

ویزای تجاری اتریش


لازم به ذکر است که قبل از مراجعه حضوری به سفارت خانه اتریش حتما با یک کارشناس متخصص، راجع به مدارک تکمیلی پرونده خود مشورت کنید تا احتمال بروز هر گونه مشکلی را از بین ببرید.


مدارک مورد نیاز ویزای اتریش:

فرم درخواست ویزای اتریش که باید به صورت کامل و خوانا پر شود.

دو قطعه عکس رنگی 4.5 * 3.5 ( رنگی و زمینه سفید باشد)

گذرنامه معتبر که تا 3 ماه پس از اعتبار ویزای شما اعتبار داشته باشد. همچنین 2 صفحه خالی داشته باشد.

کپی کلیه ویزاهای شنگن اخذ شده متقاضی در زمان گذشته (در صورت وجود)

مدارک شغلی متقاضی به صورت کامل

مدارک رزرو هتل و مدارک مرتبط با تور گردشگری و پرینت بلیط هواپیمای رزرو شده 

مدارک گردش حساب های مالی متقاضی و وضعیت حساب بانکی در هنگام دریافت ویزا اتریش

مدارک مربوط به املاک و مستغلات و در صورت اجاره بودن ملک، مدارک اجاره باید ارائه شود.

دارا بودن بیمه مسافرتی به مبلغ حداقل 30 هزار یورو با دارا بودن امکان پرداخت هزینه های احتمالی در طول سفر


متقاضیان عزیز باید توجه داشته باشند که کلیه مدارک ویزا آلمان باید به زبان آلمانی ترجمه شود. در صورتی که دعوتنامه آلمان داشته باشید، انجام مراحل دریافت ویزا سریع تر می شود. توصیه می کنیم در ارائه مدارک خود از جعل اسناد خودداری کنید. قیمت ویزا 60 یورو می باشد که باید به صورت نقدی در سفارت و هنگام تحویل مدارک پرداخت شود.


درج نظر