توضیحات بیشتر
اساسا داشتن مدارک ویزا و پاسپورت شرط اصلی برای مهاجرت و یا سفر به کشورهای دیگر است. ویزا خود انواعی دارد که شناخت کافی شما از انواع آن برای نوع سفری که در پیش دارید بسیار مؤثر است. یکی از پرکاربردترین انواع ویزا، ویزای تجاری است که برای کسانی که قصد سرمایه گذاری یا تجارت در کشورهای دیگر را دارند صادر می شود. کمتر کسی است که در مورد ویزای تجاری اطلاعات داشته باشد و یا ممکن است افراد محدودی ریسک اقدام برای آن را بپذیرند. اما بدون تردید برای بازرگانان و تجار این ویزا بهترین گزینه است.
به عنوان مثال برای شرکتی مانند شرکت آرتان فولاد ایرانیان که عرضه کننده محصولات فولادی و ارائه دهنده
قیمت آهن آلات برای خرید و فروش روزانه در بازار ایران است در صورت ایجاد شرایط مجدد برای صادرات محصولات فولادی، بهترین گزینه برای ایجاد عقد قرارداد در سایر کشورها استفاده از ویزای تجاری برای بازرگانان این شرکت است.
اما چرا ویزای تجاری گزینه مناسبی برای بازرگانان و تجار است را در ادامه برای شما خواهیم گفت. ابتدا بیابید ویزا را بصورت کامل تعریف کنیم:
ویزا چیست؟
شما میتوانید بدون مشخص کردن کشور مقصد پاسپورت دریافت کنید اما به محض مشخص شدن مقصد سفر یا همان کشور میزبان، باید ویزای آن کشور را نیز دریافت نمایید. ویزای کشورهای مختلف را از سفارت خانه های مربوط به آن کشورها دریافت خواهید نمود. هر چند برخی از کشورها بدلیل روابط سیاسی از پیش تعیین شده بین یکدیگر ممکن است نیازی به تایید ویزا نداشته باشند. این یعنی مردمی که پاسپورت این کشورها را دارند، نیازی به دریافت ویزای کشور دوم را نخواهند داشت.
ویزا که روادید نیز نامیده میشود یک مهر یا استیکر تاییدی از سمت کشور میزبان برای ورود شما به آن کشور است. پس اگر میخواهید بهتر فرق پاسپورت و ویزا را بدانید به این نکته توجه کنید که داشتن پاسپورت ضروری است چرا که شناسنامه هویتی شما محسوب میشود اما داشتن ویزا در ورود به اغلب کشورها ضروری و در برخی از آنها غیر ضروری است.
پاسپورت چیست؟
بنا بر تعاریف گفته شده، پاسپورت همان سندی هویتی شماست که با ارائه آن در کشور مقصد نشان میدهید یک مهاجر یا مسافر هستید. در این مدرک علاوه بر نام و نام خانوادگی شما، کد کشور و تاریخ تولدتان تاریخ صدور و انقضایی درنظر گرفته میشود. شما پاسپورت را از سازمان های مربوط به کشور خودتان مثل پلیس بعلاوه 10 دریافت میکنید اما زمانی که تاریخ انقضای آن به پایان برسد، باید برای تمدید آن اقدام نمایید.
در یک کلام میتوان فرق پاسپورت و ویزا را این گفت که پاسپورت یک مدرک یا شناسنامه بین المللی برای شماست و ویزا مهر سفارت کشور مقصد برای اجازه به وارد شدن به آن کشور میباشد.
حال که تفاوت ویزا و پاسپورت را متوجه شدید، بهتر است با انواع ویزایی که میتوانید تاییدیه سفارت خانه ها را بگیرید بیشتر آشنا شوید. ویزا ها انواع مختلفی دارند که به نوعی اهداف شما از سفر را مشخص میکنند.
برخی از ویزاهای صادرشده کوتاه مدت و اصطلاحا موقت هستند اما برخی دیگر میتوانند تا مدت های بیشتری مجوز اقامت افراد محسوب شوند. برخی از انواع ویزا که در بین مردم متداول تر است، ویزاهای توریستی، تحصیلی، کاری یا تجاری و ترانزیت هستند.
ویزاهای کاری یا تجاری زمانی برای شما کاربرد دارد که قصد دارید در آن کشور کسب و کار داشته باشید.
ویزای تجاری، فرصت اقامت و کسب درآمد
داشتن ویزای تجاری همواره انتخاب افرادی است که قصد توسعه کسب و کار خود در سطح بین المللی را دارند و یا از نگاهی دیگر میتوان ویزای تجاری را مناسب افرادی دانست که علی رغم داشتن سرمایه کافی تمایل به گرفتن ویزا از طرق دیگری مثل ویزای تحصیلی ندارند.
طبیعتا گرفتن این نوع ویزا نیز همانند انواع دیگر ویزاها محدودیت هایی برای صاحبان آن ایجاد میکند. پس اگر تمایل به کسب ویزای تجاری دارید، بهتر است بدانید باید چه نکاتی را مد نظر قرار دهید تا بتوانید برای این نوع ویزا اقدام کنید.
شرایط اقتصادی و بین المللی ایران در سال های اخیر دستخوش تحریم های آمریکا و همه گیری سویه های مختلف کرونا قرار گرفته است، به طوریکه بر اساس گزارشات و آمارهای ارائه شده از سوی بانک جهانی، تولید ناخالص ملی در 3 سال اخیر 25 پله سقوط کرده و ایران را به جایگاه 51 امی جهان رسانده است. با اینحال امید به شرایط رو به رشد بخاطر مثبت بودن روند مذاکرات بر هیچ کس پوشیده نیست.
این آمارها نشان میدهد که همواره پتانسیل بالایی برای ورود به حوزه صادرات وجود دارد که فرصتی برای ایرانیان نیز به حساب میآید . چرا که با توجه به نسبت بین دلار و ریال ایرانی، سود خوبی برای این افراد بدست خواهد آمد. یکی از راه های ورود به حوزه صادرات، صادرات محصولات فولادی است. اما به این نکته هم دقت کنید که صنعت فعال کشور مقصد چه چیزی است و نیاز عمده آنها به واردات چه محصولاتی است.
حال که بحث صنعت فولاد شد، بهتر است بدانید که فولاد در کشور ما از رشد خوبی در سال های اخیر برخوردار بوده است؛ چه در بحث تولید و چه در بحث قیمت آهن آلات.
آیا تابحال در مورد بازار فولاد ایران، بازار فولاد جهانی، قیمت های میلگرد و آهن در ایران و قیمت های جهانی فولاد تحقیق کرده اید؟ آیا در مورد سود دلاری که میتوانید از طریق صادرات فولاد کسب کنید، فکر کرده اید؟ اگر میخواهید در مورد صنعت فولاد، اخبار روز مربوط به آن و قیمت انواع محصولات فولادی اطلاعات کسب کنیدف به سایت مرجع اطلاع رسانی فولاد یعنی آرتان پرس (
https://artanpress.ir/) مراجعه کنید.
ایران در حال حاضر دهمین تولید کننده برتر فولاد دنیاست و میتواند هر ساله حجم قابل توجهی را صادر کند. از طرفی همواره صادرات فولاد به کشورهایی که تولیدکننده عمده محصولات فولادی نیستند، یک فرصت طلایی به حساب می آید چرا که بحث ساخت و ساز و بهبود زیرساخت های هر کشوری جز برنامه های کلان محسوب میشود و مصالح ساختمانی که مهمترین آنها میلگرد، تیرآهن، نبشی، ناودانی و سیمان هستند جزو لاینکف مورد نیاز کشورها به حساب می آید.
نظر خودرا از طریق فرم زیر ارسال کنید