بهترین ایرلاین برای سفر به آمریکا
با راهاندازی خطوط هوایی مسافربری برای جابهجایی افراد عادی ازجمله گردشگران، از کشوری به کشور دیگر، استفاده از هواپیما در لیست روشهای موردعلاقه سفر برای توریستها قرار گرفت
کاهش ریجکتی ویزا به کمک هوش مصنوعی
این روزها صحبت از هوش مصنوعی و کاربردهای آن بسیار داغ است. در چند ماه اخیر چت بات بینگ سر و صدای زیادی به پا کرده است. گوگل نیز به سرعت وارد این حوزه شده است و هوش مصنوعی موتور جستجوی خود را ارائه کرده است. هوش مصنوعی در حال ایجاد تحولی در دنیای کنونی است. به زودی بسیاری از مشاغل دچار تغییرات گسترده ای خواهند شد. تکنولوژی هوش مصنوعی به بسیاری از فرآیندها کیفیت بالاتری اعطا می کند.
هوش مصنوعی کاربردهای بسیاری در مشاغل مختلف دارد. از پردازش تصاویر گرفته تا انجام آزمایش های پزشکی، هوش مصنوعی به کمک انسان ها آمده است. جدیدا هوش مصنوعی توسط یک مهندس ایرانی به نام سهند وفائی به حوزه مهاجرت نیز ورود کرده است. سهند وفائی در استارت آپ خود ریجکتی ویزا را به کمک هوش مصنوعی کاهش داده است. این ابزار یک کمک بزرگ برای متقاضیانی است که دانش کافی برای درخواست ویزا را ندارند.
یکی از چیزهای بد در زمان درخواست ویزا، ریجکت شدن است. مسلما هرکسی که تمایل به مسافرت به یک کشور خارجی را داشته باشد، زمانی که ریجکتی را ببیند بسیار ناراحت خواهد شد. بسیاری از برنامه های کاری یا تفریحی فرد ممکن است دستخوش تغییرات ناخوشایندی شود. ریجکت شدن ممکن است تا ماه ها فرد را از انجام سفر باز دارد. اما امروزه به کمک هوش مصنوعی آتر ویژن می توان درصد ریجکتی را کاهش داد. درصد موفقیت اخذ ویزا به کمک هوش مصنوعی آتر ویژن بیش از 95 درصد است.
آتر ویژن اولین استارت آپ سهند وفائی در حوزه مهاجرت است. این استارت آپ از سال گذشته به شدت در حال رشد است. در اواخر سال گذشته ارزش این استارت آپ حدود 6.1 میلیون دلار برآورد شده است. ارزش فعلی این استارت آپ در حال حاضر به بیش از 11 میلیون دلار رسیده است. اما گمانه زنی ها برای ارزش واقعی این استارت آپ رقمی بالاتر از این مبلغ است. آتر ویژن به صورت تخصصی در حوزه مهاجرت فعال است. برای دسترسی به آتر ویژن می توانید به وبسایت آن به نشانی اینترنتی uttervision.com مراجعه کنید. این استارت آپ به شرکت های مهاجرتی خدمات صدور انواع ویزا به صورت آنلاین را ارائه می دهد. کار با پلتفرم آتر ویژن به حدی آسان است که حتی افراد مبتدی نیز می توانند با آن کار کنند.
سهند وفائی از 2 سال پیش ظرفیت های هوش مصنوعی را درک کرد. به همین دلیل به فکر یک ابزار تخصصی در حوزه مهاجرت افتاد. در ابتدای سال 2023 ابزار جدید آتر ویژن مبتنی بر هوش مصنوعی راه اندازی شد. این ابزار شانس موفقیت متقاضی قبل از ارائه مدارک به سفارت را محاسبه می کند. به طور ساده این هوش مصنوعی به شما می گوید که چقدر شانس موفقیت برای اخذ ویزا دارید. مشکلات شما چیست، چه نواقصی در مدارک خود دارید و چگونه باید آن را رفع کنید. این ابزار به متقاضی کمک می کند تا مدارک مورد نیاز را با شانس موفقیت بالا برای سفارت به صورت آنلاین ارسال کند. شانس موفقیت دریافت ویزا به کمک هوش مصنوعی جدید آتر ویژن بیش از 95 درصد است. این یک عدد فوق العاده برای درصد قبولی متقاضی برای دریافت ویزا است.
سهند وفائی یک برنامه نویس و کارآفرین موفق ایرانی در کانادا است. وفائی در ایران و کانادا برای شرکت های بزرگ برنامه های موفق بسیاری را کدنویسی کرده است. از شرکت های ایرانی که سهند وفائی در آن مشغول به کار بود، می توان به شرکت افراسافت اشاره کرد. افراسافت یک شرکت برنامه نویسی موفق ایرانی است که با بهترین برنامه نویس های ایرانی همکاری می کند. بسیاری از برنامه ها و بازی های ساخته شده توسط افراسافت در بازار و گوگل پلی منتشر شده است.
سهند وفائی بعد از مهاجرت به کانادا با شرکت های فناوری کانادایی همکاری کرد. پس از مدت کوتاهی استارت آپ آتر ویژن را برای ارائه خدمات به شرکت های مهاجرتی راه اندازی کرد. هدف سهند از راه اندازی آتر ویژن، تسهیل کردن فرآیند دریافت ویزا برای شرکت های مهاجرتی بود. در حال حاضر استارت آپ سهند به بیش از 500 شرکت مهاجرتی و مسافرتی در سراسر دنیا خدمات ارائه می کند. از طریق پلتفرم آتر ویژن می توان ویزای بیش از 100 کشور جهان را به صورت الکترونیکی و بدون مراجعه به سفارت دریافت کرد.
سهند وفائی در پی تبدیل آتر ویژن به یک هاب اطلاعاتی برای شرکت های مهاجرتی است. سهند در یک سمینار اعلام کرده است که می خواهد به 9 زبان زنده دنیا، اطلاعات جدید مهاجرتی را منتشر کند. این اطلاعات به شرکت های مهاجرتی در سراسر دنیا کمک بسیار زیادی می کند. دریافت اطلاعات دست اول از شرایط مهاجرت به کشورها، یکی از نیازهای اساسی شرکت های مهاجرتی بود که تا به امروز مرجع مشخصی نداشت. اگر سهند وفائی به اهداف خود در سال جدید دست پیدا کند، آتر ویژن تبدیل به یک مرجع بزرگ برای دریافت اخبار و اطلاعات حوزه مهاجرت در دنیا خواهد شد.
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با
با راهاندازی خطوط هوایی مسافربری برای جابهجایی افراد عادی ازجمله گردشگران، از کشوری به کشور دیگر، استفاده از هواپیما در لیست روشهای موردعلاقه سفر برای توریستها قرار گرفت
هر سال حدود یک میلیارد و 235 میلیون نفر در سراسر جهان به کشور های دیگر سفر می کنند که 88.9 میلیون نفر آن ها به فرانسه می روند. رمز موفقیت فرانسه چیست؟ ایران با انجام چه ترفندی در زمینه ی گردشگری موفق می شود
درصد زیادی از مرگومیر سالیانه در کشور ما به تصادفات جادهای مربوط میشود.
درست گفتهاند؛ بسیار سفر باید تا پخته شود خامی.
نظر خودرا از طریق فرم زیر ارسال کنید