فرم ورود به پنل
ثبت نام
رمز عبور را فراموش کرده ام ؟
قوانین تحصیل در فرانسه
امتیاز 5 از 5 از بین 320 امتیاز دهنده به قوانین تحصیل در فرانسه تاریخ ارسال : 19 آبان 1397

تحصیل در کشور فرانسه بسیار محبوب می باشد. اما متقاضیان تحصیل در این کشور حتی به صورت رایگان نیز هزینه های زیادی دارند. متاسفانه هزینه های تحصیل در فرانسه بسیار بالاست. در هنگام تحصیل در این کشور می توانید از کمک های مالی فدرال نیز کمک بگیرید. اما قوانین تحصیل در فرانسه بسیار مهم هستند و قبل از اینکه بخواهید تصمیم قطعی برای تحصیل در این کشور بگیرید، باید با قوانین تحصیل در فرانسه آشنایی داشته باشید.

دانشجویان برای تحصیل در فرانسه حتما باید به زبان فرانسوی مسلط باشند. البته دانشگاه هایی نیز وجود دارد که به زبان انگلیسی در آن ها تدریس می شود، ولی دارای هزینه می باشد. هزینه های آن از هر ترم 150 یورو تا 900 یورو متغیر می باشد. لازم به ذکر است که تحصیل در فرانسه محدودیت سنی ندارد و افراد با هر سنی می توانند در دانشگاه ها و کالج های فرانسه تحصیل کنند.

همچنین در قوانین تحصیل در فرانسه برای دانشجویان تخفیفاتی در حمل و نقل، ارائه خوابگاه دانشجویی، رستوران های دانشجویی و... ارائه می شود تا از هزینه های دانشجویان کاسته شود.

برخی از دانشگاه ها به دانشجویان زیر 30 سال و دارای صلاحیت لازم بورسیه ای 10 هزار یورویی ارائه می کنند. برای تحصیل در دانشگاه های فرانسه حتما باید ویزا فرانسه که به منظور تحصیل ارائه می شود صادر شود. طی آن دانشجویان متقاضی ابتدا باید از دانشگاه های مورد نظر خود پذیرش تحصیلی بگیرند و در نهایت با تایید دانشگاه، مدارک ویزا فرانسه را برای تحصیل به سفارت خانه فرانسه ارائه دهند.

فرانسه یکی از کشورهای عضو پیمان شنگن می باشد و برای تحصیل در این کشور نیز باید ویزای شنگن تهیه شود. اگر مطالعات دانشجو کمتر از سه ماه طول بکشد باید ویزای شنگن کوتاه مدت تهیه کند که غیر قابل تمدید می باشد. در صورتی که دانشجو بخواهد در امتحانات ورودی دانشگاه ها و یا در کنکور پزشکی فرانسه شرکت کند باید برای ویزای تحصیلی اقدام کند که در صورت موفقیت مجاز به درخواست مجوز اقامتی تجدید پذیر با اعتبار یک ساله اقامت در فرانسه است. ویزای بلند مدت که می تواند برای شش ماه در این کشور اقامت تحصیلی داشته باشد و اگر اقامت طولانی تر باشد دانشجو باید برای ویزای طولانی مدت موسوم به VLT-TS اقدام کند.

لازم به ذکر است که در قوانین تحصیل در فرانسه هر دانشجو اجازه دارد در هر سال به مدت 964 ساعت کار کند که معادل 60 درصد کار تمام وقت در فرانسه می باشد.


نظر خودرا از طریق فرم زیر ارسال کنید