فرم ورود به پنل
ثبت نام
رمز عبور را فراموش کرده ام ؟
مدارک ویزا فرانسه
امتیاز 5 از 5 از بین 177 امتیاز دهنده به مدارک ویزا فرانسه تاریخ ارسال : 13 آبان 1397

اگر قصد سفر به فرانسه را دارید ابتدا باید مدارک ویزا فرانسه را ارئه دهید و مراحل مورد نظر را طی کنید. در ادامه مراحل و مدارک ویزا فرانسه را ارائه می دهیم.

برای درخواست ویزا فرانسه، ابتدا باید به سایت https://france-visas.gouv.fr  که وبسایت رسمی دولت فرانسه می باشد مراجعه کنید و بررسی کنید که برای سفر خود نیاز به گذرنامه دارید! سپس مراحل ثبت نام آنلاین را پشت سر گذاشته و فرمی را که برای ارائه به کنسولگری در اختیار شما قرار می دهد را چاپ کنید. در ادامه برای شما لیستی از مدارک مورد نیاز برای ارائه به سفارت همراه با هزینه ها باز می شود که می توانید چاپ و ضمیمه پرونده خود کنید. پس از آن حتما باید از صفحه جدیدی که برای شما باز می شود وقت ملاقات سفارت را انتخاب کنید. قبل از مراجعه حضوری باید مدارکی مورد نیاز ویزای فرانسه را آماده کنید:

فرم درخواست (باید پر شده باشد)

پاسپورت

6 قطعه عکس 4*6 رنگی زمینه سفید

بیمه مسافرتی

اصل شناسنامه و کارت ملی

مدارک بانکی از جمله اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی، ارائه گردش حساب و گواهی تمکن الزامیست و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر ۲۰ روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد.

اصل سند مالکیت

اصل مدارک شغلی

هزینه درخواست ویزای فرانسه که باید به صورت حضوری پرداخت شود.

برای درخواست وقت برای ارائه مدارک به سفارتخانه فرانسه باید ایمیلی به آدرس زیر ارسال کنید و منتظر جواب باشید:

appointmentfrance@vfshelpline.com

شما می توانید حداکثر یک ماه قبل از سفر خود درخواست وقت خود را بفرستید. لازم به ذکر است، در صورتی وقت سفارت به شما داده خواهد شد که تمام مدارک مورد نیاز، بدون نقص به ایمیلی که گفته شد ارسال شود. در انتها یک نامه تاییدیه دریافت می کنید. باید آن را چاپ کنید و هنگام پذیرش حضوری ارائه دهید. نکته مهم این است که تمام مدارک باید به زبان انگلیسی ترجمه شود. در سیستم جدید ویزا فرانسه باید به دفتر vfs واقع در طبقه 11 مجتمع تجاری پالادیوم مراجعه کنید. 


نظر خودرا از طریق فرم زیر ارسال کنید