فرم ورود به پنل
ثبت نام
رمز عبور را فراموش کرده ام ؟
ویزا مکزیک
امتیاز 5 از 5 از بین 351 امتیاز دهنده به ویزا مکزیک تاریخ ارسال : 16 اردیبهشت 1398

مکزیک در آمریکای شمالی واقع شده و کشور جنگل های انبوه، سواحل بزرگ، طبیعت زیبا با زندگی امروزی و مدرن می باشد. این کشور دارای جاذبه های زیادی برای گردشگران است، که می توان گفت در بین کشورهای قاره آمریکا بیشترین و جذاب ترین آثار را دارد. به همین دلیل است که این کشور سالانه حدود بیش از 20 میلیون گردشگر خارجی دارد.

گردشگران و متقاضیان علاقه مند به سفر به این کشور باید ویزا مکزیک را تهیه کنند تا بتوانند به این کشور سفر کنند. این کشور انواع ویزا مکزیک را در اختیار متقاضیان واجد شرایط قرار می دهد.

انواع ویزا مکزیک عبارت است از:

ویزای توریستی مکزیک

ویزای تحصیلی مکزیک

ویزای تجاری مکزیک

ویزای کاری مکزیک

ویزای ترانزیت مکزیک


ویزای توریستی مکزیک

ویزای توریستی مکزیک برای افرادی صادر می شود که قصد بازدید از جاذبه های گردشگری مکزیک را در مدت زمانی محدود داشته باشند. این افراد با دریافت این نوع ویزا اجازه کار و یا تحصیل در این کشور را نخواهند داشت. همچنین افرادی که می خواهند به این کشور سفر توریستی انجام دهند، نباید برگه اجازه کار و یا قراداد با کمپانی های مکزیکی را داشته باشند، در این صورت فرد باید برای دریافت ویزای کاری و یا تجاری مکزیک اقدام کند. برای دریافت این نوع ویزا حتما باید در سفارت این کشور حضور داشته باشید و مصاحبه شوید. ویزای توریستی مکزیک به مدت سه ماه اعتبار دارد.

مدارک مورد نیاز ویزا مکزیک عبارت است از:

اصل گذرنامه متقاضی که دارای شش ماه اعتبار باشد

اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه متقاضی

دو قطعه عکس 4*3 رنگی و زمینه سفید

اصل گذرنامه باطل شده (در صورت وجود)

تکمیل فرم درخواست ویزای توریستی مکزیک

گواهی تمکن مالی به میزان حداقل اعلامی سفارت کشور مکزیک با مهر و امضای تایید بانک و به زبان انگلیسی

رزرواسیون یکی از هتل های مکزیک

رزرو بلیط رفت و برگشت به مکزیک

گواهی اشتغال به کار

گواهی اشتغال به تحصیل برای دانشجویان و دانش آموران

گواهی بازنشستگی

بیمه مسافرتی

در صورت تاهل، ارائه تمامی مدارک همسر الزامی می باشد

ارائه سند ملکی به نام متقاضی (در صورت وجود)

ویزای تحصیلی مکزیک

ویزای تحصیلی برای افرادی صادر می شود که قصد ادامه تحصیل در این کشور را داشته باشند. این افراد باید پذیرش تحصیلی یکی از موسسات آموزشی و یا دانشگاه های مکزیک را دریافت کنند. برای این کار باید تمامی مدارک تحصیلی خود را برای موسسه و یا دانشگاه مورد نظر خود ارسال کنند. در صورت تایید، باید نامه ای را که اجازه تحصیل شما در این کشور در آن صادر شده است را به همراه سایر مدارک ویزای تحصیلی مکزیک به سفارت این کشور ارائه دهید.

مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی عبارت است از:

اصل گذرنامه با اعتبار شش ماه

مدارک تحصیلی

ریز نمرات تحصیلی متقاضی

نامه تاییدیه و پذیرش متقاضی در یکی از موسسات آموزشی و یا دانشگاه های این کشور

دو قطعه عکس 4*3 رنگی و زمینه سفید

گواهی عدم سوء پیشینه

مدارک تایید سلامت جسمی، روحی و روانی

اصل فرم درخواست ویزای تحصیلی

گواهی تمکن مالی که نشان دهد متقاضی می تواند از پس هزینه های زندگی و  تحصیل در این کشور بربیاید

ویزای تجاری مکزیک

ویزای تجاری مکزیک برای افرادی صادر می شود که دارای توانایی مالی کافی برای سرمایه گذاری، ثبت شرکت و ایجاد درآمد در این کشور باشند. این افراد باید حداقل دارای 2 سال سابقه کار مرتبط باشند. برای دریافت ویزای تجاری مکزیک باید کارت بازرگانی خود را به همراه سایر مدارک ویزا مکزیک به سفارت این کشور تحویل دهید.

ویزای کاری مکزیک

افرادی که قصد کار در این کشور را دارند باید دارای شرایط ویژه ای باشند تا بتوانند برای دریافت ویزای کاری این کشور اقدام کنند. متقاضی ابتدا باید کارفرما و یا موسسه ای را در این کشور پیدا کند تا برای وی دعوتنامه کتبی جهت کار ارسال کند. توجه داشته باشید که نمی توانید اول این ویزا را دریافت کرده، سپس برای پیدا کردن شغل مورد نظر خود وارد این کشور شوید. این نوع ویزا مدت زمان محدودی دارد، که می توان آن را در صورت توافق دو طرف قرارداد تمدید کرد.

مدارک مورد نیاز ویزای کاری مکزیک عبارت است از:

پاسپورت متقاضی با حداقل شش ماه اعتبار

گواهی عدم سوء پیشینه از کشور خود

فرم درخواست ویزا به همراه اطلاعات شخصی متقاضی

شناسنامه و کارت ملی متقاضی

در صورت تاهل باید سند ازدواج و مدارک شناسامه تمامی اعضای خانواده ارائه شود

دعوتنامه کتبی ارسالی کارفرما و موسسه مد نظر برای کار در آن

بیمه مسافرتی

دو قطعه عکس 4*3 رنگی و زمینه سفید

ویزای ترانزیت مکزیک

این نوع ویزا برای افرادی صادر می شود که مدت زمان کوتاهی را برای سفر بعدی خود به کشوری دیگر، در مکزیک اقامت دارند. توجه داشته باشید که پس از اتمام مدت زمان اعلام شده باید این کشور را به مقصد دوم خود ترک کنید. متقاضیان باید بلیط سفر دوم و گذرنامه خود را به ماموران مربوطه ارائه دهند.


مراحل اخذ ویزا مکزیک

در اولین مرحله باید فرم درخواست ویزای مورد نظر خود را با توجه به هدف خود از سفر به این کشور دریافت کرده و به دقت و کامل پر کنید. پس از آن باید برای مصاحبه حضوری در سفارت این کشور، وقت سفارت مکزیک را دریافت کنید. برای دریافت وقت سفارت این کشور باید به صورت آنلاین اقدام کنید. وارد سایت https://mexitel.sre.gob.mx/citas.webportal/pages/public/login/login.jsf شده و بدون هیچ هزینه ای وقت بگیرید.

توجه داشته باشید که سفارت این کشور وقت فوری سفارت مکزیک را برای هیچکدام از متقاضیان اختصاص نمی دهد. بنابراین چاره ای جز انتظار ندارید!

متقاضی باید در روز مراجعه، تمامی مدارک ویزا مکزیک را که از قبل جمع آوری کرده، با خود به سفارت برده و تمامی مراحل انگشت نگاری و مصاحبه با افسر پرونده را انجام دهد. عدم نقص در پرونده باعث می شود که این مراحل سریعتر پیش رفته و تا حد امکان از رجکت ویزای مکزیک کاهش پیدا کند.

در صورتی که متقاضی دارای ویزای معتبر و یا دارای اقامت دائم یکی از کشورهای آمریکا، بریتانیا، کانادا، ژاپن و کشورهای حوزه شنگن باشد، برای سفرهای توریستی، ترانزیتی و کاری نیازی به اخذ ویزا مکزیک نخواهید داشت.

کلیه مدارک باید به زبان انگلیسی ترجمه شده و به تایید وزرات دادگستری و امور خارجه جمهوری اسلامی ایران برسد. 

حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر باید معادل 500 میلیون ریال باشد و فرزندان بالای 25 سال باید مدارک خود را به صورت جداگانه ارائه دهند. توجه داشته باشید که برای سفر افراد زیر 18 سال که بدون همراهی والدین سفر می کنند، نیاز به رضایت نامه محضری والدین می باشد و باید به زبان انگلیسی ترجمه شده باشد.

همان طور که گفتیم باید اصل و ترجمه مدارک شغلی متقاضی در اختیار سفارت قرار بگیرد، که در ادامه به مدارک مرتبط با مشاغل مختلف اشاره خواهیم کرد. این مدارک برای پزشکان شامل پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان و سه فیش آخر حقوق، پروانه دائم پزشک و کارت نظام پزشکی می شود. وکلا نیز باید پروانه وکالت خود را ارئه دهند. افرادی که در مشاغل دولتی مشغول به کار می باشند، باید حکم کارگزینی و سه فیش آخر حقوق و یا نامه ای از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و سه فیش آخر حقوق را ارائه دهند.

افراد بازنشسته نیز باید حکم بازنشستگی و سه فیش آخر حقوق خود را ارائه دهند. در مشاغل غیر دولتی افراد باید گواهی اشتغال به کار با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی از شرکت مربوطه به همراه سه فیش آخر حقوق خود را ارائه دهند. در صورت خویش فرما بودن نیز باید جواز کسب، آخرین آگهی تغییرات به همراه اساسنامه شرکت را ارائه دهید. معلمان، اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه نیز باید اصل حکم کارگزینی و یا گواهی اشتغال به کار و سه فیش آخر حقوق خود را در اختیار سفارت قرار دهند.

هزینه ویزا مکزیک حدود 36 دلار می باشد که متقاضی باید در روز مراجعه خود به سفارت این کشور، این مبلغ را به صورت نقدی بپردازد. توجه داشته باشید که در صورت رجکت ویزای مکزیک مبلغ پرداخت شده، پس داده نمی شود. البته توصیه این است که به دلیل تغییرات نرخ ویزا برای انواع آن در هر سال، قبل از مراجعه به سفارت از مبلغ دقیق آن مطلع شوید. ویزای مکزیک معمولا در مدت زمان 10 تا 14 روز کاری به طول می انجامد.

سفارت خانه مکزیک در تهران، خیابان نلسون ماندلا، خیابان گلفام، پلاک 12 واقع شده است، که مراجعه کنندگان، می توانند در روزهای یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت 15 تا 16:30 برای دریافت ویزا مکزیک در این مکان حضور پیدا کنند.


نظر خودرا از طریق فرم زیر ارسال کنید

بخش نظر ها

  • شریف

    مکزیک جای خطرناکیه؟