فرم ورود به پنل
ثبت نام
رمز عبور را فراموش کرده ام ؟
مدارک ویزا جمهوری چک
امتیاز 5 از 5 از بین 216 امتیاز دهنده به مدارک ویزا جمهوری-چک تاریخ ارسال : 22 آذر 1397

از آنجایی که برای سفر به جمهوری چک حتما باید ویزا این کشور را تهیه کنیم، به مدارک ویزا جمهوری چک برای طی کردن این مراحل نیاز داریم. در این مطلب تصمیم داریم که مدارک ویزا جمهوری چک را مورد بررسی قرار دهیم. 

مدارک ویزا جمهوری چک برای ایرانیان متقاضی سفر به این کشور عبارت است از:

رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما به یکی از فرودگاه های جمهوری چک

گواهی محل اقامت در جمهوری چک و تمکن مالی در زمان دیدار از کشورهای عضو

رزرو هتل های جمهوری چک و یا تایید اقامت و یا پوشش هزینه ها توسط شخص حقیقی یا حقوقی دعوت کننده

اظهارنامه بانکی از یکی از بانک های ایرانی به نام شخص متقاضی و یا پرینت ریز گردش سه ماه آخر همان حساب

ترجمه شناسنامه با مهر دارالترجمه (گواهی ثبات اجتماعی – اقتصادی)

ترجمه صفحه اول دفترچه بیمه با مهر دارالترجمه (گواهی ثبات اجتماعی – اقتصادی)

حکم انتصاب یا گواهی تصدی و پرینت آخرین حقوق برای کارمندان (گواهی ثبات اجتماعی – اقتصادی)

گواهی استخدام و یا آخرین قرارداد استخدام به اضافه پرداختی سه ماه آخر، گواهی تحت پوشش بودن بیمه تامین اجتماعی، خدمات درمانی و یا معادل آن و یا نامه کارفرما برای توضیح فقدان این مدارک برای کارمندان (کلیه مدارک به زبان انگلیسی)

گواهی ثبت بازرگانی و گواهی عضویت بیمه تامین اجتماعی، خدمات درمانی و یا معادل آن در صورت امکان برای تجار (گواهی ثبات اجتماعی – اقتصادی)

معرفی نامه امضا شده توسط نماینده قانونی شرکت که وضعیت متقاضی را تائید نماید. گواهی ثبت شرکت در ایران و گواهی انتصاب در صورت عدم اشاره به آن در روزنامه رسمی 

گواهی عضویت در یکی از انجمن‌های حرفه‌ای رسمی و یا گواهی فعالیت در یک فعالیت هنری حرفه‌ای و گواهی بیمه تامین اجتماعی، خدمات درمانی یا در صورت امکان معادل آن برای هنرمندان مورد نیاز است.

گواهی دریافت مستمری بازنشستگان برای متقاضیان بازنشسته

دانش آموزان یا متقاضیانی که به سن قانونی نرسیده‌اند باید گواهی وضعیت استخدام والدین و یا گواهی اشتغال به تحصیل یا کارت دانش آموزی را ارائه دهند

در صورتی که برای تجارت به این کشور درخواست ویزا جمهوری چک داده اید باید دعوتنامه از یک کمپانی کشورهای عضو که در آن دلیل دیدار و تاریخ به همراه گواهی مستند بر رابطه تجاری ذکر شود و یا اصل دعوتنامه رسمی از اداره پلیس مهاجرت چک - که به صورت رسمی توسط پلیس مهاجرت مهر و امضا شده باشد را تحویل دهید

در صورتی که برای دیدار اقوام و وابستگان به این کشور سفر می کنید باید دعوتنامه از خانواده میزبان را رائه دهید. 

اصل دعوتنامه از تنظیم کننده رقابت در هر یک از کشورهای عضو و معرفی نامه از سازمان ورزشی رسمی ایرانی مربوطه را برای مسابقات ورزشی باید ارائه دهید.


نظر خودرا از طریق فرم زیر ارسال کنید