خشم خود را حین رانندگی با رعایت این پنج نکته مهار کنید
توضیحات بیشتر
درصد زیادی از مرگومیر سالیانه در کشور ما به تصادفات جادهای مربوط میشود. عاملی که روزانه در کشور ما به قدر سقوط یک هواپیمای مسافربری قربانی میگیرد. اما علت این میزان از تصادفات چیست؟ آیا راهی برای کاهش این حوادث وجود دارد؟ درواقع دلایل زیادی مانند استاندارد نبودن جادهها، کیفیت پایین خودروها و لوازم جانبی آنها و بازدارنده نبودن جریمههای رانندگی از جمله عوامل تاثیرگذار در آمار بالای تصادفات جادهای هستند. اما خشم و عصبانیت بهعنوان اصلیترین عامل، در صدر تمامی عوامل یاد شده قرار میگیرد. عاملی که با انجام دادن رفتارهای ساده میتوان از بروز آن و در نتیجه خسارتهای جبرانناپذیر آن جلوگیری کرد. در این مقاله از همراه مکانیک میخواهیم در پنج گام ساده کنترل خشم در رانندگی را یاد بگیریم.
گام اول:
مراقب سلامت جسم و روح خود باشید
بدون شک رانندهای که از نظر جسمی و روحی در شرایط قابل قبولی قرار داشته باشد، بهراحتی و با آسودگی خیال میتواند تصمیمهای مهم را در رانندگی گرفته و حتی در مواجهه با رفتارهای غلط دیگران نیز با مناعت طبع برخورد کند. یکی از اصلیترین عوامل در آسودگی خیال و سلامت روحی و جسمی، خواب کافی و باکیفیت است. داشتن یک خواب خوب میتواند خستگیهای ذهنی، روحی و جسمی شما را کامل از میان برده و انرژی زیادی را به شما ببخشد. نداشتن خواب کافی میتواند باعث کاهش اکسیژن سطح خون و در نتیجه پایین آمدن قدرت تمرکز شود. به همین دلیل نداشتن خواب کافی میتواند شما را مستعد انجام رفتارهای پرخطر کرده و در نتیجه عواقب نهچندان خوشایندی را برای شما به دنبال داشته باشد.
گام دوم:
هرچند وقت یکبار برای اطمینان از سلامت بینایی خود به پزشک مراجعه کنید
چشم یکی از مهمترین اعضای بدن در هنگام رانندگی است. به همین دلیل سلامت شما، سرنشینان و دیگر رانندگان یا عابران پیاده در گرو سلامت چشمان شما خواهد بود. برخی از رانندگان باوجود مشاهده علائمی که نشان از وجود مشکل در بینایی آنها است، برای رفع مشکل به دکتر مراجعه نکرده و برای نزدن عینک یا موارد دیگر رانندگی با چشمان ناسالم را ادامه میدهند.