فرم ورود به پنل
ثبت نام
رمز عبور را فراموش کرده ام ؟
ویزای تضمینی سنگاپور
امتیاز 5 از 5 از بین 365 امتیاز دهنده به ویزای تضمینی سنگاپور تاریخ ارسال : 14 آبان 1397

برای دریافت ویزا مراحل مختلفی وجود دارد که باید به شکلی صحیح و بدون اشتباه پشت سر گذاشته شوند، تا هیچ مشکلی در روند دریافت ویزای تضمینی سنگاپور به وجود نیاید. در این روزها به دلیل نابلدی برخی از افراد در ارائه مدارک دریافت ویزا سنگاپور، به تعدد مشاهده شده است که انجام این امور به تاخیر افتاده و چه بسا کاری از پیش نرفته باشد. برای اطمینان از پیش رفتن صحیح تمام مراحل، برای دریافت ویزای تضمینی سنگاپور به کارگیری نیروی کارشناس برای تکمیل و ارائه مدارک ویزا، با توجه به اینکه فرم ها باید به زبان انگلیسی پر شوند، و راهنمایی صحیح به متقاضیان در این امر باعث دستیابی به این هدف شده و دغدغه و گمراهی بسیاری از افراد را در این مسئله برطرف کرده است.

با توجه به حضور کارشناسان با تجربه می توانید تمام مراحل ثبت نام و تکمیل سازی مدارک ویزا را با حضور خود به انجام برسانید و اطمینان حاصل کنید که یک بار برای همیشه این کار را به درستی انجام داده اید و نیازی به چندین بار مراجعه به سفارت خانه را نخواهید داشت. با توجه به اینکه جمهوری سنگاپور، برای ایرانیان متقاضی ویزا سنگاپور به مدت 14 روز اجازه حضور در این کشور را می دهد، باید توجه داشته باشید که این گذرنامه تا یک ماه بعد از صدور ویزا سنگاپور معتبر است، و پس از اتمام دوره اقامت 14 روزه خود در سنگاپور، برای سفر مجدد باید دوباره برای دریافت ویزا اقدام کنید. لازم به ذکر است که متاسفانه سنگاپور در ایران سفارت خانه ندارد، برای حل این مسئله و امتناع از سفر مجدد به سنگاپور و ارائه مدارک به سفارت خانه سنگاپور، متقاضیان ویزای توریستی سنگاپور می توانند از خدمات پیکاپ ویزا که شرایط را برای متقاضیان ساده کرده است و از هزینه ی سفر مجدد آنها کاسته است، استفاده کنند. برای دریافت فرم درخواست ویزا سنگاپور می توانید به سایت این سفارت که به دو زبان فارسی و انگلیسی است مراجعه کنید و نسبت به پر کردن آن اقدام کنید. 

نظر خودرا از طریق فرم زیر ارسال کنید