فرم ورود به پنل
ثبت نام
رمز عبور را فراموش کرده ام ؟
اطلاعات ویزا شهر واتیکان
امتیاز 5 از 5 از بین 322 امتیاز دهنده به اطلاعات ویزا شهر-واتیکان تاریخ ارسال : 9 اردیبهشت 1398

شهر واتیکان کوچکترین شهر در جهان است که خواستگاه اصلی دین کاتولیک بوده و بیش از 1.2 میلیارد طرفدار در سراسر جهان دارد. این شهر علی رقم کوچک بودن دارای جاذبه های گردشگری جذاب برای بازدید کنندگان از کوچکترین شهر در دنیا می باشد، از جمله بنیاد سنت پیتر، موزه های واتیکان و کلیسای سیستین که شهرت جهانی دارند. این شهر وسط کشور ایتالیا و در نزدیکی شهر رم واقع شده است.

جالب است بدانید که اقتصاد شهر واتیکان از طریق فروش تمبرهای پستی و گردشگری ، فروش نشریات و هزینه های جمع آوری شده از موزه به دست می آید. واتیکان یک سایت میراث جهانی یونسکو برای اهمیت فرهنگی آن می باشد.

برای سفر به این کشور اگر بتوانید وارد کشور ایتالیا شوید، این فرصت را خواهید داشت که از شهر واتیکان نیز دیدن کنید. این شهر جزء منطقه شنگن نیست، به همین دلیل نیازی به دریافت ویزا شهر واتیکان نمی باشد، اما مرزهای خود را با ایتالیا باز گذاشته است. بنابراین برای سفر به شهر واتیکان باید ابتدا ویزا ایتالیا را دریافت کنید.

ویزا ایتالیا به دلیل قرار گرفتن در حوزه شنگن از قوانین آن پیروی می کند و حتما باید به سفارت این کشور مراجعه کنید. ویزا ایتالیا به انواع مختلفی تقسیم می شود، که اگر قصد بازدید از شهر واتیکان را داشته باشید، با تهیه ویزای توریستی ایتالیا نیز می توانید به این کشور سفر کنید. برای اطلاع از مدارک انواع ویزا ایتالیا و اطلاعات دقیق تر می توانید به بخش مدارک ویزا شهر واتیکان مراجعه کنید.

مراحل دریافت ویزا ایتالیا

برای دریافت ویزا ایتالیا باید فرم درخواست ویزای مورد نظر خود را از سایت سفارت این کشور دریافت کرده و آن را به زبان انگلیسی و یا ایتالیایی پر کنید. پس از آن باید با توجه به ویزای مورد نظر خود، مدارک ویزا ایتالیا را نیز تهیه کرده و نسبت به دریافت وقت سفارت ایتالیا اقدام کنید.

در زمان حضور در سفارت باید اطلاعات شخصی از جمله اطلاعات تماس و شناسایی، انگشت نگاری و هدف از سفر به این کشور را به صورت کتبی ارائه دهید و در جلسه مصاحبه افسر پرونده خود حضور داشته باشید.

بسیار مهم است که مدراک مورد نیاز به صورت کامل و بدون نقص به سفارت تحویل داده شود تا از دلایل رجکت ویزا ایتالیا نشود. توجه داشته باشید که تمامی مدارک باید به زبان ایتالیایی و یا انگلیسی توسط مترجم رسمی ترجمه شده و به تایید وزارت دادگستری درآید. در ادامه این مطلب به مدارک مورد نیاز ویزای ایتالیا خواهیم پرداخت.

مدارک مورد نیاز ویزا ایتالیا عبارت است از:

اصل و کپی از شناسنامه و کارت ملی متقاضی

گذرنامه معتبر که دارای شش ماه اعتبار و حداقل دو صفحه خالی باشد

دو قطعه عکس 4*6 رنگی و زمینه سفید

اصل و کپی از تمامی مدارک شغلی متقاضی به همراه ترجمه

دعوتنامه ایتالیا (در صورت وجود)

اصل و کپی از مدارک مالی که نشان دهنده امکانات لازم جهت تامین مالی فرد باشد

پرینت گردش سه ماه آخر حساب بانکی جاری به همراه مهر تایید و امضا بانک

ضمانت نامه بانکی که شخص دعوت کننده نزد یکی از بانک ها یا شرکت های بیمه ای ایتالیا تهیه می کند. مبلغ این ضمانتنامه نباید کمتر از مبالغی باشد که در جدول واقع در سفارت مشخص شده است.

بیمه مسافرتی با پوشش 30 هزار یورو برای هر فرد

سند ملکی به نام فرد متقاضی (در صورت وجود)

رزرو بلیط رفت و برگشت به یکی از فرودگاه های ایتالیا

تمامی ویزاهای قبلی متقاضی

اصل و کپی مدارک رزرو یکی از هتل های ایتالیا برای کل مدت اقامت در این کشور

گواهی اشتغال به تحصیل برای دانشجویان و دانش آموزان

بازنشستگان نیز باید مدراک بازنشستگی خود را ارائه دهند


نظر خودرا از طریق فرم زیر ارسال کنید