فرم ورود به پنل
ثبت نام
رمز عبور را فراموش کرده ام ؟
شرایط زندگی هلند
امتیاز 5 از 5 از بین 226 امتیاز دهنده به شرایط زندگی هلند تاریخ ارسال : 13 آبان 1397

هلند به دلیل امکانات زندگی بسیار مناسب، پیشرفت اقتصادی و شرایط زندگی، انتخاب اول بسیاری از افرادی است که خواستار اقامت در هلند هستند. برای دریافت اقامت در هلند راه های مختلفی وجود دارد، که به راحتی می توانید اقامت این کشور را کسب کنید. اخذ ویزای کار یا داشتن تخصص در هلند، ثبت شرکت و یا سرمایه گذاری در هلند و ازدواج با یکی از افراد مقیم هلند، می تواند روشی برای اخذ اقامت در هلند باشد. و اما ویزای تحصیلی به هلند یکی از روش هایی که بسیار مورد استقبال متقاضیان اقامت در این کشور قرار دارد. برای اقامت بیشتر از 90 روز در هلند شخص باید اجازه اقامت موقت یا MVV را دریافت کند. در این نوع مجوز شخص می تواند به هلند سفر کرده و کارت اقامت خود را دریافت کند.

شخص متقاضی باید پاسپورت خود را به سفارت تحویل دهد و پس از چند روز استیکر ویزا هلند در پاسپورت وی زده می شود. سپس برای اخذ کارت اقامت باید به هلند سفر کند، همچنین می تواند از طریق خدمات پیکاپ ویزا برای ارسال مدارک خود استفاده کند. این پروسه یک هفته به طول می انجامد. برای اقامت 90 روزه نیز شخص ابتدا باید برای ویزای شنگن اقدام کند. برای اخذ ویزای شنگن هلند شخص باید به اداره VFS Global مراجعه و مدارک ویزا هلند را ارائه دهد. در اقامت تحصیلی در هلند نیز پس از اخذ پذیرش از دانشگاه های هلند، می توانید ویزای تحصیلی این کشور را دریافت کنید و تا پایان مدت تحصیل خود در هلند، اقامت داشته باشید. باید توجه داشته باشید که پس از اتمام تحصیل در هلند دیگر اجازه اقامت در این کشور را نخواهید داشت، مگر اینکه بتوانید از طرف شرکت های تجاری در هلند پیشنهاد کار دریافت کنید، که در این صورت می توانید ویزای تحصیلی را به ویزای کاری و اقامت در این کشور تبدیل کنید. 

نظر خودرا از طریق فرم زیر ارسال کنید

بخش نظر ها

  • علیرضا باستانی

    اقامت در هلند