فرم ورود به پنل
ثبت نام
رمز عبور را فراموش کرده ام ؟
شرایط مهاجرت آلمان
امتیاز 5 از 5 از بین 339 امتیاز دهنده به شرایط مهاجرت آلمان تاریخ ارسال : 13 آبان 1397

اقامت در آلمان به دو صورت دائم و غیر دائم وجود دارد. یکی از شرایط مهاجرت به آلمان اقامت غیر دائم به مدت 5 سال است. اقامت غیر دائم شامل، اقامت تحصیلی، گذارن دوره آموزش زبان آلمانی یا آموزش مدرسه ای، اقامت برای کار و یا یادگیری حرفه ای خاص و... می باشد. در صورتی که شخص برای مهاجرت به آلمان قصد ثبت کردن شرکت را داشته باشد، باید ابتدا در منطقه نیاز اقتصادی و یا منطقه ای ویژه ای وجود داشته باشد، فعالیت اقتصادی که قرار است انجام شود تاثیر مثبتی بر اقتصاد آلمان داشته باشد و شخص توانایی مالی تامین هزینه های پروژه را داشته باشد، زیرا تمام هزینه ها را باید خود شخص پرداخت کند. یکی از مهمترین شرایط مهاجرت به آلمان داشتن قدرت مالی است، تا بتوانید به دولت آلمان ثابت کنید که می توانید از پس هزینه های زندگی و اقامت در این کشور بر بیایید. برای مهاجرت به روش قانونی حتما باید بیمه سلامت معتبر داشته باشید.

معتبرترین و مطمئن ترین راه این است که، از طرف یک شرکت آلمانی بیمه سلامت شوید. یکی دیگر از شرایط اصلی و مهم مهاجرت به آلمان، دانستن زبان آلمانی است. باید حتما آزمون دهید و نمره A1 و B1 دریافت کنید. در صورت اقامت دائم نیز باید حتما سطح زبان شما C1 و یا C2 باشد. آلمان یکی از کشورهای صنعتی قوی در حوزه اروپا و سرتاسر دنیا می باشد، که به دلیل شرایط اقتصادی آلمان که رو به رشد است و ایجاد فرصت های شغلی مناسب امکان استخدام اتباع خارجی در شرکت های آلمانی بسیار بالاست. با توجه به اینکه یکی از سیاست های آلمان در زمینه اقتصاد استفاده از سرمایه گذاران خارجی و حمایت از صنایع کوچک است، فرصت های مناسبی را فراهم کرده است، و از افرادی که قصد فعالیت در این زمینه را دارند حمایت میکند. برای دریافت ویزا آلمان و یا خدمات پیکاپ ویزا از راه قانونی می توانید به شرکت های معتبر خدماتی در این زمینه مراجعه کنید.

نظر خودرا از طریق فرم زیر ارسال کنید