فرم ورود به پنل
ثبت نام
رمز عبور را فراموش کرده ام ؟
روش های مهاجرت به گرجستان
امتیاز 5 از 5 از بین 312 امتیاز دهنده به روش های مهاجرت به گرجستان تاریخ ارسال : 12 آبان 1397

اگر بخواهید بیش از زمان گفته شده (45 روز) در گرجستان بمانید، باید برای دریافت ویزا گرجستان اقدام کنید. ویزای 90 روزه گرجستان بدون نیاز به سندی صادر می شود. به چند روش مختلف می توان برای دریافت اقامت و یا مهاجرت به کشور گرجستان اقدام کرد. اگر فامیل درجه یک در گرجستان دارید و یا فرزند زیر 18 سال داشته باشید می توانید برای اقامت گرجستان اقدام کنید. همچنین در صورت تحصیل در گرجستان می توانید برای دریافت ویزا به مدت تحصیل خود اقدام کنید. برای اقامت در گرجستان می توانید درخواست کار به یکی از شرکت های گرجستان بدهید و در صورت پذیرفته شدن توسط کارفرما می توانید برای اقامت دائم اقدام کنید ، همچنین در صورت ثبت شرکت در گرجستان نیز میتوان برای اقامت، که در ابتدا از 1 تا 5 سال شروع می شود نیز اقدام کنید.

درآمد حاصل از این شرکت باید سالانه به 3000 لاریس (واحد پول گرجستان) برسد تا بتوانید با توجه به حساب بانکی خود برای اقامت اقدام کنید. توجه داشته باشید که ممکن است اقامت در گرجستان با ارائه مدارک اولیه در یک سال اول تایید نشود، و شما مجبور باشید بعد از یک سال حتما خودتان را به دولت گرجستان نشان دهید. برای اقامت دائم گرجستان باید 5 سال در این کشور سکونت داشته باشید. افراد بعد از 5 سال باید آزمونی را که برای زندگی در گرجستان ترتیب می دهند با موفقیت پشت سر بگذارد، که شامل آزمون مهارت زبان گرجی و و نیز آزمون تاریخی مربوط به کشور گرجستان را پشت سر بگذارند. اگر در این کشور ازدواج کرده اید، ممکن است اقامت شما در سال دوم ازدواج صادر شود، تا این مدت حتما باید با همسر خود زندگی کنید و ازدواج شما به صورت رسمی ثبت شده باشد. مجوز اقامت دائم گرجستان توسط رئیس جمهور این کشور صادر می شود. رئیس جمهور طبق صلاح دید خود، به افرادی که می توانند در کشورش مفید واقع شوند مجوز اقامت و ویزا گرجستان می دهد.

نظر خودرا از طریق فرم زیر ارسال کنید