فرم ورود به پنل
ثبت نام
رمز عبور را فراموش کرده ام ؟
قوانین تحصیل در مالزی
امتیاز 5 از 5 از بین 354 امتیاز دهنده به قوانین تحصیل در مالزی تاریخ ارسال : 27 بهمن 1397

در قوانین تحصیل در مالزی دانش آموزان در سه سال اول دبیرستان دروس علوم پایه، علوم انسانی، هنر و آموزش های صنعتی را می گذرانند و در نهایت در امتحانات (PMR) شرکت می کنند. دوره دوم نیز سه ساله می باشد، که برای دو سال دانش آموزان دروس مشخصی را در نظر گرفته اند و در نهایت در امتحانات (SPM) شرکت می کنند.

برای ورود به دانشگاه های مالزی دانش آموزان باید دوره یکساله دیگری را نیز بگذرانند و بتوانند با موفقیت امتحانات آخر سال و مدرک STPM را اخذ کنند، که معادل همان دیپلم دبیرستان مالزی می باشد. همچنین این مدرک معادل مدرک A Level در نظام آموزشی انگلستان می باشد.

در قوانین تحصیل در مالزی دارندگان مدرک SPM مالزی می توانند در کالج های مالزی و پلی تکنیک های مالزی، و دارندگان مدرک STPM می توانند در دانشگاه های مالزی ادامه تحصیل دهند. دوره‌ هایی‌ که‌ منتهی‌ به‌ مدارک Diploma می‌شود، سه‌ سال‌ تحصیل‌ و برای‌ Certificate دو سال‌ تحصیل‌ در کالج ‌ها و پلی‌ تکنیک‌ های مالزی است. دوره ‌های‌ سه‌ ساله طی‌ شده‌ در دانشگاه ‌ها نیز که‌ به‌ مدرک‌ Diploma منتهی‌ می‌شود، معمولاً‌ با 90 تا 100 واحد (Credit) گذرانده‌ می‌ شود.

افرادی که دارای مدرک Certificate و Diploma از کالج ها و یا پلی تکنیک ها می باشند، می توانند وارد دانشگاه های این کشور شوند.

برای پذیرش تحصیلی مالزی در قوانین و مقررات تحصیل در مالزی باید دارای شرایط معدل و گروه سنی معرفی شده از دانشگاه ها باشید. هر دانشگاه شرایط مربوط به خود را برای پذیرش دارد. توجه داشته باشید که شرط معدل (معدل بالای 17) در دانشگاه های دولتی بیشتر مورد اهمیت می باشد. ترم های تحصیلی در دانشگاه های دولتی در دو تاریخ مرداد-شهریور و دی-بهمن می باشد. برای اخذ پذیرش حتما از 5 ماه قبل باید اقدام کنید. زیرا مدت زمان پذیرش 2 تا 3 ماه به طول می انجامد، که زمان آن به دانشگاه ها نیز بستگی دارد.

دانشجویانی که برای مقطع لیسانس اقدام می کنند، نباید دارای هیچگونه تعهد خدمت سربازی باشند. برای این دانشجویان، قانونی در قبال وثیقه گذاشتن وجود ندارد و فقط افرادی که هنوز مشمول نشده اند، نیز می توانند به طور قانونی قبل از سن مشمول سربازی از کشور خارج شوند. در صورتی که شخص مشکل نظام وظیفه داشته باشد و برای تحصیل در دوره پیش دانشگاهی از کشور خارج شود، نمی تواند در سفارت ایران تشکیل پرونده دانشجویی دهد، و این فرد باید پس از طی دوران پیش دانشگاهی در هر کدام از دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم ثبت نام کند. مدت زمان تحصیل در این مقطع بستگی به رشته مورد نظر، بین 3 تا 4 سال می باشد. دانشجویان در این مقطع باید مدرک آیلتس 6 داشته باشند. افرادی که متقاضی تحصیل در این مقطع می باشند، باید زیر 30 سال سن داشته باشند.

در قوانین تحصیل در مالزی اصولا سالی دو بار در مقطع فوق لیسانس دانشجو می پذیرند. طول دوران تحصیل در این مقطع نیز بین 1.5 تا 2.5 سال می باشد. همچنین دانشجویان باید بین 3 الی 4 ماه قبل از شروع برای اخذ پذیرش اقدام کنند. برای تحصیل در این مقطع باید دارای آیلتس و یا تافل باشند. شرط معدل در مقطع فوق لیسانس برای افرادی است که بعد از فارغ التحصیلی سریعا برای پذیرش اقدام کنند و معدل آن ها باید بالای 15 باشد. البته در بعضی از دانشگاه ها معدل بالای 14 را نیز مورد پذیرش قرار می دهند. این شرط معدل بستگی به شرایط دانشگاه در همان ترم و تعداد دانشجویانی که برای آن رشته خاص اقدام کرده اند، دارد.

برای تحصیل در مقطع دکتری نیز حتما باید مدرک فوق لیسانس و ریز نمرات را با معدل 15 به بالا با ترجمه مدارک به همراه داشته باشید. طول دوره تحصیل در این مقطع نیز بین 2.5 تا 3.5 سال می باشد. در این مقطع مدرک زبان بسیار مهم می باشد و بسیاری از دانشگاه ها به زبان انگلیسی دروس را ارئه می دهند. دانشجویان بین المللی در این مقطع می توانند برای یک تا دو نفر ویزای همراه مالزی را دریافت کنند. 

نظر خودرا از طریق فرم زیر ارسال کنید