فرم ورود به پنل
ثبت نام
رمز عبور را فراموش کرده ام ؟
قوانین تحصیل در اسپانیا
امتیاز 5 از 5 از بین 265 امتیاز دهنده به قوانین تحصیل در اسپانیا تاریخ ارسال : 25 دی 1397

قوانین تحصیل در اسپانیا، دانشگاه هایی با رنکینگ زیر 550 در شهرهای بزرگ اسپانیا و همچنین شهریه پایین دانشگاه های  این کشور برای افرادی که بورسیه شده اند، متقاضیان تحصیل در این کشور را افزایش داده است. در قوانین تحصیل در اسپانیا، برای ورود به دانشگاه حتما باید دیپلم 12 ساله داشته باشید. می توانید با دانشگاه مورد نظر خود مکاتبه کرده و با ارسال ریز مدارک تحصیلی خود، پذیرش دریافت کنید.

در قوانین تحصیل در اسپانیا تمام مقاطع در دانشگاه های دولتی و غیردولتی به ارائه مدارک در تمامی رشته ها می پردازند. تحصیل در دانشگاه های دولتی به صورت رایگان می باشد. این کشور سخت گیری بسیار زیادی برای مدارک زبان دانشجویان دارد و آموزش هم به زبان انگلیسی و هم اسپانیایی صورت می گیرد.

در قوانین تحصیل در اسپانیا مقطع کارشناسی 4 سال به طول می انجامد و لازمه آن داشتن مدارک و ریز نمرات 12 ساله دیپلم است. در برخی از دانشگاه های اسپانیا این مقطع فقط به زبان اسپانیایی تدریس می شود.

تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد نیازمند مدارک معتبر کارشناسی می باشد. این دوره نیز حدودا 2 سال به طول می انجامد و می توانید پس از اتمام این دوره برای دریافت بورسیه مقطع دکتری اقدام کنید. هزینه های تحصیلی در مقطع دکتری پایین تر می باشد. زبان تحصیلی انگلیسی است و 3 تا 5 سال زمان می برد. این دوره به صورت تحقیقی می باشد و اگر فرد به مدت 27 ماه در اسپانیا حضور داشته باشد و دو مقاله علمی ثبت کند مدرک او مورد تایید وزارت علوم قرار می گیرد.

در قوانین تحصیل در اسپانیا دانشجویان حتما باید ویزا اسپانیا داشته باشند، از زمان ثبت نام در دانشگاه های این کشور، در طول اقامت در اسپانیا نصف هزینه های درمانشان تحت پوشش بیمه قرار می گیرد. برای دریافت بورسیه تحصیلی اسپانیا دارا بودن چند شرط الزامی است. این که دانشجو شخصا در اسپانیا حضور داشته باشد، از زمان فارغ التحصیلی وی 3 سال بیشتر نگذشته باشد، مقاله های علمی داشته باشد و معدل وی نباید کمتر از 16 باشد.

نظر خودرا از طریق فرم زیر ارسال کنید