فرم ورود به پنل
ثبت نام
رمز عبور را فراموش کرده ام ؟
قوانین تحصیل در گرجستان
امتیاز 5 از 5 از بین 374 امتیاز دهنده به قوانین تحصیل در گرجستان تاریخ ارسال : 24 آذر 1397

تحصیل در کشور گرجستان بسیار مقرون به صرفه و برای ایرانیان دارای فرصت های مناسبی می باشد. در قوانین تحصیل در گرجستان، با توجه به اینکه این کشور در سال 2005 به اتحادیه اروپا ملحق شده است، می توانید درخواست ویزا شنگن بدهید و پس از اتمام تحصیل برای سفر به دیگر کشورهای اروپایی اقدام کنید.

در قوانین تحصیل در گرجستان طول مدت تحصیل در مقطع کارشناسی 4 سال، در مقطع کارشناسی ارشد 2 سال، در مقطع دکتری 3 تا 5 سال، در رشته پزشکی عمومی 6 سال و در رشته دندانپزشکی نیز 5 سال می باشد.

همچنین در قوانین تحصیل در گرجستان در هر سال دو بار دانشجو جذب می شود که یک بار در ماه مارچ (اسفند و فروردین) و دومین بار در ماه سپتامبر (شهریور و مهر) این اتفاق می افتد.

طبق قوانین تحصیل در گرجستان، برای یادگیری در دانشگاه های گرجستان نیازی به داشتن مدرک آیلتس نمی باشد و داشتن تسلط نسبی به زبان کافی می باشد، البته این در برخی از موارد صادق است. همچنین برای اخذ پذیرش از این دانشگاه ها باید مدارکی را آماده کنید که عبارت است از:

ترجمه رسمی مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی به همراه ریز نمرات برای مقطع کارشناسی و رشته های علوم پزشکی

ترجمه رسمی مدرک کارشناسی به همراه ریز نمرات برای مقطع کارشناسی ارشد

گذرنامه معتبر فرد متقاضی

برای تحصیل در گرجستان نیازی به ویزا گرجستان نمی باشد. در قوانین تحصیل در گرجستان کلیه اقامت های تحصیلی یکساله صادر می شود و در شرایط خاص شش ماهه صادر می شود. تمدید آن نیز برای شش ماه آینده می باشد. اقامت متقاضی ظرف مدت 30 روز تایید می شود که در موارد ضروری طی 10 روز اعلام خواهد شد.

دانشجویان ایرانی برای تحصیل در این کشور باید حتما مدارک پزشکی و زبان خود را ارائه دهند. همچنین حتما باید حساب بانکی آن ها به گونه ای باشد که به دولت ضمانت حمایت مالی از خود را بدهد. 


نظر خودرا از طریق فرم زیر ارسال کنید