فرم ورود به پنل
ثبت نام
رمز عبور را فراموش کرده ام ؟
قوانین تحصیل انگلستان
امتیاز 5 از 5 از بین 285 امتیاز دهنده به قوانین تحصیل انگلستان

متقاضیان زیادی در سر تاسر دنیا خواستار ادامه تحصیل در انگلستان می باشند. قوانین تحصیل در انگلستان به صورتی است که افراد زیادی واجد شرایط تحصیل در این کشور هستند. در صورتی که متقاضی تحصیل در این کشور می باشید، ابتدا باید برای کشور مورد نظر خود با ارسال مدارک، درخواست ادامه تحصیل دهید. در صورت پذیرفته شدن در دانشگاه مورد نظر میتوانید ویزا انگلستان را دریافت کنید. تحصیل در مقطع لیسانس برخلاف سایر دانشگاه ها در کشورهای دیگر 3 سال می باشد. شما پس از گذراندن دوره سه ساله لیسانس، می توانید با گذراندن دوره یک ساله، فوق لیسانس خود را نیز دریافت کنید. برای تحصیل در مقطع لیسانس، متقاضیان حتما باید مدرک IELTS  با نمره قبولی 5.5 تا 6 را داشته باشند.

می توانید این دوره آموزشی زبان را در انگلستان نیز سپری کنید. لازم به ذکر است که دانشجویان مقطع کارشناسی، اجازه آوردن فرد همراه با خود را ندارند. همچنین دانشجویان در این مقطع اجازه 10 ساعت کار در هفته را دارند و می توانند با درآمد آن بخشی از هزینه های تحصیل خود را فراهم کنند. افرادی که در مقطع فوق لیسانس در این کشور تحصیل می کنند، باید مدرک زبان IELTS با نمره قبولی 6 تا 6.5 داشته باشند. همچنین در این مقطع دانشجویان اجازه 20 ساعت کار در هفته را دارند. در تمامی کشورها تحصیل در مقطع دکتری 4 تا 5 سال طول می کشد که این زمان در انگلستان بین 2.5 تا 3 سال است. افراد فارغ التحصیل از هر کشوری قادر به ادامه تحصیل در مقطع دکتری در دانشگاه های انگلستان می باشند. در مقطع دکتری نیز دانشجویان باید مدرک IELTS 6.5 داشته باشند. دانشجویان دکتری می توانند هفته ای 30 ساعت، برای فراهم کردن هزینه های تحصیل خود کار کنند. پیدا کردن کار در انگلستان بستگی به نیاز مشاغل در دانستن زبان، تجربه کاری، ویژگی های شخصی فرد و زمان ورود شخص به انگلستان دارد.

درج نظر