فرم ورود به پنل
ثبت نام
رمز عبور را فراموش کرده ام ؟
ویزا یونان
امتیاز 5 از 5 از بین 100 امتیاز دهنده به ویزا یونان
ویزا یونان

یونان یکی از کشورهای جذاب و دیدنی در اروپا به خاطر شهرهای زیبا با معماری های منحصر به فرد است. برای ورود به این کشور زیبا با پیشینه تاریخی و فرهنگی جذاب، حتما باید ویزای شنگن تهیه شود. برای دریافت ویزای شنگن باید به سفارت یونان در تهران مراجعه کنید و تمام مدارک مربوط به ویزا یونان و اطلاعات بیومتریک را شخصا در اختیار سفارت قرار دهید. ویزای دریافتی شما بسته به هدف شما از سفرتان به یونان انواع مختلفی دارد.

انواع ویزا یونان که دولت یونان در اختیار مسافران قرار می دهد عبارت است از:

ویزا توریستی

ویزا تجاری

ویزا ملاقات خانواده و بستگان

ویزا ترانزیت فرودگاهی

ویزا کودکان زیر 18 سال

ویزا ویژه عضو شهروندان اروپا

ویزا تحصیلی

برای دریافت ویزای شنگن یونان ابتدا باید فرم درخواست ویزا یونان را از سایت سفارت یونان دریافت کنید، و نسبت به دریافت وقت سفارت برای ملاقات حضوری، مصاحبه و ارائه مدارک ویزا اقدام کنید. در ادامه به مدارک مورد نیاز ویزا یونان اشاره خواهیم کرد.

مدارک مورد نیاز ویزا شنگن یونان:

پاسپورت که باید تا 3 ماه بعد از اتمام ویزای یونان اعتبار داشته باشد.

فرم پر شده درخواست ویزا یونان

کارت ملی و شناسنامه

2 قطعه عکس 4.5 * 3.5 (زمینه سفید و رنگی باشد)

گواهی اشتغال به کار برای کارمندان

گواهی اشتغال به تحصیل برای دانشجویان و دانش آموزان

ارائه مدرک گردش مالی 6 ماه اخیر حساب بانکی برروی سربرگ بانک به زبان انگلیسی با مهر و امضای بانک و مدرکی که تمکن مالی شما را ثابت کند.

سند مالکیت (در صورت وجود)

رزرو بلیط هواپیما

رزرو یکی از هتل های یونان برای اقامت در یونان

بیمه نامه مسافرتی به مبلغ 30 هزار یورو

برای دریافت ویزا یونان توصیه می کنیم که 3 ماه قبل از سفر خود به سفارت خانه یونان مراجعه کنید. لازم به ذکر است، تمامی مدارک باید حتما به زبان انگلیسی ترجمه شده باشد. در صورتی که دعوتنامه یونان را داشته باشید می توانید برای تسریع مراحل دریافت ویزای خود همراه با مدارک ویزا به سفارت یونان تحویل دهید.


نظر خودرا از طریق فرم زیر ارسال کنید