فرم ورود به پنل
ثبت نام
رمز عبور را فراموش کرده ام ؟
ویزا کرواسی
امتیاز 5 از 5 از بین 100 امتیاز دهنده به ویزا کرواسی
ویزا کرواسی

افرادی که قصد سفر به کرواسی را دارند، حتما باید ویزا کرواسی را تهیه نمایند و یا اینکه اگر ویزای چند بار ورود شنگن دارند می توانند از آن برای ورود به کرواسی استفاده کنند. سفر به کرواسی می تواند اهداف مختلفی داشته باشد. مثلا برای سفر توریستی به کرواسی می توانید به مدت 90 روز در این کشور اقامت داشته باشید.

نوع دیگری از ویزا کرواسی نیز به صورت یک بار، دو بار و چند بار ورود به این کشور می باشد که برای گرشگران، تجار و ... مناسب است. اعتبار این نوع ویزا پس از 6 ماه از ورود فرد به کرواسی تمام می شود.

انواع ویزا کرواسی عبارت است از:

ویزای توریستی و گردشگری

ویزای کار

ویزای تحصیلی

ویزای ازدواج

کشور کرواسی در ایران سفارت خانه ندارد. از این رو برای دریافت ویزای کرواسی باید به سفارت ایمیل ارسال کنید و درخواست دریافت ویزای کرواسی را بدهید، و یا به صورت حضوری به یکی از کشورهای اطراف که کنسولگری کرواسی در آن قرار دارد مراجعه کنید. در هنگام قرار ملاقات حضوری در سفارت باید مدارک ویزا کرواسی که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم را در اختیار داشته باشید و به سفارت کرواسی تحویل دهید. این مدارک عبارتند از:

فرم درخواست ویزا کرواسی

اصل شناسنامه و کپی از تمام صفحات آن به همراه ترجمه

پاسپورت که باید 6 ماه اعتبار داشته باشد.

دو قطعه عکس رنگی و زمینه سفید که برای سال جاری باشد.

در مدت زمانی که در کرواسی هستید محل اقامت در کرواسی باید مشخص باشد و مدارکی مانند واچر هتل های کرواسی ارائه دهید.

مدارکی از جمله سند ملک در صورت وجود

مدارکی که نشان دهد با چه هدفی قصد سفر به کرواسی دارید

بیمه نامه مسافرتی به ارزش 30 هزار یورو

پرینت گردش مالی 6 ماه اخیر بر روی سر برگ بانک و مهر و امضا شده، به زبان انگلیسی

مدارک شغلی از جمله گواهی اشتغال، جواز کسب، ثبت شرکت، نامه اشتغال به تحصیل و گواهی بازنشستگی

متقاضیان دریافت ویزا کرواسی نیازی نیست که حتما به صورت حضوری به سفارت کرواسی مراجعه کنند. آنها می توانند برای تهیه ویزای کرواسی و انجام مراحل انگشت نگاری به آژانس های هواپیمایی نیز مراجعه کنند و از خدمات پیکاپ ویزا استفاده کنند. قیمت ویزا توریستی کشور کرواسی 47 دلار می باشد.


نظر خودرا از طریق فرم زیر ارسال کنید

نظر خودرا از طریق فرم زیر ارسال کنید