فرم ورود به پنل
ثبت نام
رمز عبور را فراموش کرده ام ؟
ویزا ژاپن
امتیاز 5 از 5 از بین 100 امتیاز دهنده به ویزا ژاپن
ویزا ژاپن

ژاپن از جمله کشورهای جنوب شرق آسیا است، که به دلیل فرهنگ و هنر کهن، دارای جاذبه های گردشگری فراوانی می باشد. این کشور دارای مردمی سخت کوش و تکنولوژی پیشرفته ای می باشد، که این کشور را در سطح جهان مطرح کرده است. این کشور متقاضیان زیادی برای اقامت و بازدید از جاذبه های گردشگری آن در دنیا دارد.

ژاپن نیز همانند سایر کشورها برای ورود و خروج به خاک خود، دارای قوانین و مقرراتی می باشد، که رعایت کردن آن برای هر توریستی واجب است. برای ورود به خاک این کشور باید حتما ویزا ژاپن را تهیه کنید. این کشور برای تمامی افرادی که واجد شرایط می باشند، ویزا ژاپن صادر می کند. ویزا ژاپن بر اساس اهداف مختلف سفر به این کشور، به انواع مختلفی تقسیم می شوند.

انواع ویزا ژاپن عبارت است از:

ویزای کوتاه مدت ژاپن

ویزای توریستی ژاپن

ویزای تجاری ژاپن

ویزای دیدار با اقوام و دوستان

ویزای شرکت در کنفرانس ها و رقابت های ورزشی و علمی و فرهنگی

ویزای بلند مدت ژاپن


ویزای توریستی ژاپن

افرادی که قصد تفریح و بازدید از جاذبه های گردشگری ژاپن را داشته باشند، می توانند از این نوع ویزا استفاده کنند. مدت اعتبار این نوع ویزا 3 ماه می باشد که در این بازه زمانی، مسافر می تواند به مدت 14 روز در این کشور اقامت داشته باشد. توجه داشته باشید که اگر درخواست ویزای توریستی شما رجکت شود، دلیل آن بیان نشده و متقاضی پس از گذشت شش ماه می تواند مجددا برای دریافت ویزای توریستی ژاپن اقدام کند. مدت زمان صدور ویزای توریستی ژاپن یک هفته می باشد.

مدارک مورد نیاز ویزای توریستی ژاپن عبارت است از:

فرم پر شده درخواست ویزا ژاپن

یک قطعه عکس 4.5*4.5 زمینه سفید و رنگی

شناسنامه فرد متقاضی به همراه ترجمه آن به زبان انگلیسی

گذرنامه متقاضی، به همراه سایر گذرنامه های قبلی

نامه ای کتبی مبنی بر هدف سفر

رزرو یکی از هتل های ژاپن

ارائه مدارک تمکن مالی از جمله گواهی رسمی درآمد، در صورتی که متقاضی کار نداشته باشد باید پرینت کارکرد سه ماه آخر حساب بانکی خود را ارائه دهد (حداقل مانده حساب برای هر فرد باید 50 میلیون تومان باشد)

ارائه چک رمزدار یا ضمانت نامه بانکی به مبلغ 85 میلیون تومان برای هر نفر در وجه آژانس هواپیمایی به عنوان ضمانت نامه بازگشت الزامی می باشد

بلیط رفت و برگشت به یکی از فرودگاه های ژاپن


ویزای تجاری ژاپن

ویزای تجاری ژاپن برای تجار و بازرگانانی صادر می شود، که قصد دارند با این کشور مراودات تجاری داشته باشند. این نوع ویزا دارای شرایط ویژه برای این افراد می باشد، که می توانند به راحتی در بازه زمانی مشخص، چندین بار به این کشور سفر کنند. این افراد می توانند در این کشور ثبت شرکت کرده و یا واردات و صادرات داشته باشند. در صورتی که سفارت نیاز ببیند، مدارک بیشتری را از متقاضی درخواست خواهد کرد.

مدارک مورد نیاز ویزای تجاری ژاپن عبارت است از:

گذرنامه متقاضی که شش ماه اعتبار داشته باشد و همچنین ارائه تمامی ویزاهای قدیمی در صورت امکان

یک نسخه از فرم درخواست ویزای مورد نظر

یک قطعه عکس 4.5*4.5 زمینه سفید و رنگی

شناسنامه متقاضی به همراه ترجمه آن به زبان انگلیسی

برنامه سفر که شرکت ژاپنی صادر نموده است

مدارک مربوط به شرکت دعوت کننده از جمله: الف) ثبت شرکت ژاپنی  HOJIN-TOKIBOTOHON صادر شده در سه ماه اخیر  ب) کپی از جدیدترین تغییرات شرکت در  KAISHA-SHIKI-HOU   ج) مدرک مربوط به شرکت ها و یا موسسات در ژاپن    KAISHA-DANTAI- GAIYO-SETSUMEISHOU  د) جزوه و یا کاتالوگ

نامه ماموریت برای متقاضی ویزا

کپی از روزنامه رسمی شرکت ایرانی

مدارک تجاری بین شرکت ایرانی و شرکت دعوت کننده ژاپنی

جواز کسب


ویزای دیدار با اقوام و دوستان

این نوع ویزا ژاپن برای افرادی صادر می شود، که قصد دیدار با اقوام و یا دوستان خود را داشته باشند. برای این منظور این افراد حتما باید از طرف شخصی که مقیم این کشور هستند، دعوتنامه ژاپن را دریافت کنند. در این صورت می توانند برای دریافت این نوع ویزا ژاپن اقدام کنند.

مدارک مورد نیاز ویزای دیدار با اقوام و دوست عبارت است از:

گذرنامه متقاضی به همراه سایر گذرنامه های وی (در صورت امکان) که شش ماه اعتبار داشته باشد

یک قطعه عکس 4.5*4.5 رنگی و زمینه سفید

دعوتنامه ژاپن که توسط ضامنی که در ژاپن دارید، ارسال شود

برنامه سفر که باید توسط فرد دعوت کننده، ارسال شود

مدارکی که روابط بین متقاضی و ضامن را مشخص می کند، مانند شناسنامه و ترجمه انگلیسی آن

ضمانتنامه

برگه اقامت محلی ضامن JUMIN-HYO (در صورتی که ضامن دارای ملیت خارجی، مانند فرد ایرانی داشته باشد، کپی از پشت و روی کارت ثبت اقامت و کپی صفحه مشخصات گذرنامه، صفحه ویزا و صفحه مهر ورود مجدد ضامن مورد نیاز می باشد

مدارکی که تمکن مالی متقاضی را ثابت می کند، از جمله: الف) در صورتی که متقاضی هزینه سفر خود را می پردازد باید گواهی رسمی درآمد و ب) در صورتی که دعوت کننده در ژاپن هزینه متقاضی را می پردازد مدارک زیر لازم می باشد:

گواهی رسمی مالیات که مبلغ درآمد باید ذکر شده باشد KAZEI- SHOMEISHO

کپی از اظهار نامه تایید شده درآمد ضامن که شغل آزاد دارد (  KAKUTEI-SHINKOKUSHO –HIKAE)

گواهی رسمی درآمد تایید شده توسط شهرداریSHOMEISHO SHOTOKU-

پرینت کارکرد سه ماه اخیر حساب بانکی 


ویزای شرکت در کنفرانس ها و رقابت های ورزشی و علمی و فرهنگی

این نوع ویزا نیز در مواقعی صادر می شود که متقاضی بخواهد در یکی از کنفرانس های بین المللی که در این کشور برگزار می شود، شرکت داشته باشد. در این صورت باید دعوتنامه ای مبنی بر دعوت وی برای شرکت در این کنفرانس را به سفارت این کشور ارائه دهند. همچنین ورزشکاران و هنرمندان و محصلانی که قصد شرکت در رقابت های بین المللی که در این کشور برگزار می شود را داشته باشند، باید برای دریافت این نوع ویزا اقدام کنند.

 مدارک مورد نیاز ویزای شرکت در کنفرانس ها و رقابت های ورزشی عبارت است از:

گذرنامه متقاضی که دارای شش ماه اعتبار باشد، به همراه سایر گذرنامه های قبلی

فرم تقاضای ویزای مورد نظر که به دقت پر شده باشد

یک قطعه عکس 4.5*4.5 رنگی و زمینه سفید

شناسنامه متقاضی به همراه ترجمه آن به زبان انگلیسی

دعوتنامه این کشور از طرف سازمان دعوت کننده در ژاپن

برنامه سفر که توسط سازمان دعوت کننده در ژاپن ارسال شده باشد

ضمانتنامه توسط سازمان دعوت کننده در ژاپن

مدارک مربوط به شرکت و یا سازمان دعوت کننده که باید یکی از مدارک زیر را تحویل دهند: 

ثبت شرکت ژاپنی صادره در سه ماه اخیر توسط شرکت اصلی در ژاپن HOJIN-TOKIBOTOHON

مدرک مربوط به شرکت ها یا موسسات در ژاپن KAISHA- DANTAI- GAIYO-SETSUMEISHOU

جزوه و یا کاتالوگ

مدارک تمکن مالی که بتوانید از پس پرداخت هزینه های خود بربیایید

نامه ماموریت متقاضی ویزا ژاپن

مراحل دریافت ویزا ژاپن

برای دریافت ویزا ژاپن ابتدا باید نوع ویزای مورد نظر خود را انتخاب کرده، و بر اساس آن فرم درخواست ویزا را تهیه کنید. این فرم باید به دقت و بدون نقص پر شود. متقاضیان محترم با در دست داشتن مدارک ویزا ژاپن می توانند در یکی از روزهای یکشنبه تا پنجشنبه، به سفارت خانه ژاپن که در شهر تهران واقع شده است، مراجعه کنند. این سفارت به هیچ عنوان به مدارکی که از طریق ایمیل، پست، نمابر و... ارسال می شود، ترتیب اثر نخواهد داد و در قبال گم شدن این مدارک هیچ مسئولیتی را نمی پذیرد.

باید اصل تمامی مدارک در اختیار سفارت قرار گیرد، همچنین باید تمامی مدارک توسط مترجم رسمی به زبان انگلیسی ترجمه شده و به تایید وزارت دادگستری رسیده باشد. این مدارک برای هر کدام از انواع ویزا متفاوت می باشد. متقاضیان هم می توانند به صورت شخصی برای دریافت ویزا اقدام کنند و هم اینکه مدارک خود را به وکیل خود تحویل داده، تا ایشان تمام مراحل آن را انجام دهند.

مدت زمان صدور ویزا ژاپن پنج روز کاری می باشد و هزینه آن برای ویزای توریستی یکبار ورود حدود 880 هزار ریال می باشد. توجه داشته باشید که برای اخذ ویزای ژاپن نیازی به انجام مصاحبه حضوری ندارید، مگر اینکه سفارت این کشور لازم بداند.


نظر خودرا از طریق فرم زیر ارسال کنید

نظر خودرا از طریق فرم زیر ارسال کنید