فرم ورود به پنل
ثبت نام
رمز عبور را فراموش کرده ام ؟
ویزا ونزوئلا
امتیاز 5 از 5 از بین 100 امتیاز دهنده به ویزا ونزوئلا
ویزا ونزوئلا

کشور ونزوئلا در شمال آمریکای جنوبی قرار گرفته است. ایرانیان عزیز برای سفر توریستی به این کشور نیازی به ویزا ونزوئلا ندارند و تنها با ارائه مدارک گذرنامه خود می توانند به مدت تنها 2 هفته به این کشور سفر کنند. اما اگر از سفر خود به ونزوئلا قصد دیگری دارید و یا می خواهید مدت زمان بیشتری را در این کشور سپری کنید، باید نسبت به دریافت ویزا ونزوئلا اقدام کنید. با توجه به هدفی که از سفر به ونزوئلا وجود دارد، ویزا ونزوئلا به انواع مختلفی تقسیم می شود.

ویزا کاری ونزوئلا

ویزا تحصیلی ونزوئلا

ویزا دیدار خانواده و اقوام

ویزا توریستی (طولانی مدت)

برای دریافت ویزا ونزوئلا باید مدارک مورد نیاز ویزا را به سفارت خانه ونزوئلا در تهران ارائه دهید. برای انجام مراحل آن ابتدا باید فرم درخواست ویزا ونزوئلا را به صورت آنلاین از سایت سفارت خانه ونزوئلا دریافت کنید و به یکی از زبان های انگلیسی و یا اسپانیایی پر کنید. 

مدارک مورد نیاز ویزا ونزوئلا عبارت است از:

اصل فرم درخواست ویزا ونزوئلا( برای هر فرد باید به صورت جداگانه پر شود)

اصل گذرنامه و کپی از آن با 6 ماه اعتبار

دو قطعه عکس 4*6 (به تازگی گرفته شده باشد و زمینه سفید و رنگی باشد)

گواهی اشتغال به کار برای شاغلان و گواهی اشتغال به تحصیل برای دانش آموزان و دانشجویان

گردش مالی 3 ماه اخیر حساب بانکی خود به زبان انگلیسی و مهر و امضا شده

رزرو بلیط رفت و برگشت به یکی از فرودگاه های ونزوئلا

رزرو یکی از هتل های ونزوئلا

در صورت وجود دعوتنامه، ارائه آن به سفارت خانه ونزوئلا

ارائه بیمه مسافرتی به مبلغ 30 هزار یورو

همه مدارک باید به زبان اسپانیولی ترجمه و به تایید وزارت دادگستری و وزارت امور خارجه ایران برسد. عموما مدت زمان صدور ویزا ونزوئلا 2 هفته به طول می انجامد. برای انجام مصاحبه حضوری در سفارت خانه ونزوئلا فرد باید شخصا مراجعه کند و مدارک ویزا ونزوئلا را ارائه دهد.


نظر خودرا از طریق فرم زیر ارسال کنید