فرم ورود به پنل
ثبت نام
رمز عبور را فراموش کرده ام ؟
ویزا هنگ گنگ
امتیاز 5 از 5 از بین 100 امتیاز دهنده به ویزا هنگ گنگ
ویزا هنگ گنگ

هنگ کنگ یکی از شهرهای چین است که بسیار پر زرق و برق و لوکس می باشد. گردشگران تور چین همیشه از این شهر زیبا و رویایی خاطرات فراوانی دارند. و اما در قوانین این کشور، اجازه ورود تنها با دریافت ویزا هنگ کنگ صادر می شود. ویزا هنگ کنگ انواع مختلفی دارد که می توان توسط آن ها، یک یا چند بار به این کشور سفر کرد. ویزا عادی هنگ کنگ دارای 3 ماه اعتبار است، که اگر ویزای شما به صورت چندبار ورود باشد، هر بار به مدت 14 روز می توانید در این کشور اقامت داشته باشید.

انواع ویزا هنگ کنگ عبارت است از:

ویزای توریستی و ترانزیت (ویزای توریستی به شکل عادی، فوری و یک یا 2 یا چندبار ورود صادر می شود)

ویزای مولتی 6 ماهه

ویزای تجاری هنگ کنگ

ویزا تحصیلی هنگ کنگ

ویزا اقامت هنگ کنگ

ویزا کار هنگ کنگ

توجه داشته باشید که فرم درخواست ویزا مورد نظر، حتما باید به زبان انگلیسی و یا چینی پر شود. همچنین کلیه مدارک نیز باید به زبان انگلیسی و یا چینی ترجمه شده باشد. کامل بودن مدارک مورد نیاز ویزا هنگ کنگ بسیار مهم است و پس از آن باید نسبت به دریافت وقت ملاقات حضوری اقدام کنید و مدارک خود را به سفارت خانه هنگ کنگ تحویل دهید. همچنین به اطلاع شما می رسانیم که زمان تحویل مدارک ویزا هنگ کنگ روزهای سه شنبه می باشد.

اگر پس از اتمام اعتبار ویزا هنگ کنگ تصمیم داشتید آن را تمدید کنید، باید این درخواست خود را از یک هفته قبل اعلام کنید. مدت زمان صدور ویزا هنگ کنگ عموما بین 35 تا 45 روز کاری می باشد.

مدارک مورد نیاز ویزا هنگ کنگ عبارت است از:

اصل گذرنامه با اعتبار حداقل شش ماه

اصل فرم تکمیل شده درخواست ویزا

دو قطعه عکس 4*6 رنگی و زمینه سفید

گواهی تمکن مالی که شامل پرینت حساب مالی شما می باشد

مدارکی که می تواند ثابت کند، مسافر بر می گردد (مانند بلیط رفت و برگشت)

گواهی اشتغال به کار

بیمه مسافرتی

واچر یکی از هتل های هنگ کنگ

گواهی اشتغال به تحصیل برای دانشجویان و دانش آموزان

نظر خودرا از طریق فرم زیر ارسال کنید