فرم ورود به پنل
ثبت نام
رمز عبور را فراموش کرده ام ؟
ویزا هندوراس
امتیاز 5 از 5 از بین 100 امتیاز دهنده به ویزا هندوراس
ویزا هندوراس

کشور هندوراس در آمریکای مرکزی واقع شده و طبیعت زیبا و بکر آن یکی از مهم ترین جاذبه های گردشگری این کشور به حساب می آید. این کشور کمتر مورد شناخت گردشگران بوده و بیشتر افراد با مطالعه در مورد این کشور به بازدید از آن علاقه مند می شوند. جالب است بدانید که هندوراس هر دو خط ساحلی کارائیب و اقیانوس آرام را دارد.

برای بازدید از هندوراس حتما باید ویزا هندوراس را تهیه کنید. متاسفانه این کشور در ایران سفارت خانه ندارد. به همین دلیل باید به یکی از نزدیکترین کشورها مانند کویت که سفارت این کشور در آن واقع شده، مراجعه کنید.

این کشور برای تمامی افرادی که واجد شرایط دریافت ویزا باشند ویزا هندوراس صادر می کند. ویزا هندوراس بر اساس هدف از سفر به این کشور به انواع مختلفی تقسیم می شود.

انواع ویزا هندوراس عبارت است از:

ویزای توریستی هندوراس

ویزای تحصیلی هندوراس

ویزای تجاری هندوراس

ویزای کاری هندوراس

مراحل دریافت ویزا هندوراس

برای دریافت ویزا هندوراس باید به سفارت این کشور مراجعه کرده و تمامی مدارک مورد نیاز ویزا هندوراس را ارائه دهید. همانطور که گفتیم سفارت خانه هندوراس در ایران وجود ندارد و ایرانیان عزیز باید به سفارت این کشور در کویت به آدرس Surrah Block 5 Street 1 House # 517 - Kuwait City – Kuwait مراجعه کنند. در صورتی که تمایل به سفر های پی در پی برای انجام امور ویزای خود نداشته باشید، می توانید از خدمات پیکاپ ویزا هندوراس که بیشتر آژانس های مسافرتی معتبر در اختیار افراد قرار می دهند، استفاده کنید.

برای دریافت ویزا هندوراس ابتدا باید فرم درخواست ویزا مورد نظر خود را پر کنید، سپس تمامی مدارک ویزا هندوراس را تهیه کرده و به سفارت این کشور ارائه دهید. افراد هم می توانند به صورت شخصی برای دریافت ویزا هندوراس و هم می توانند از طریق آژانس های مسافرتی معتبر اقدام کنند.

کشورهایی که هندوراس در آن ها سفارت خانه دارد شامل بلیز، بلژیک، آرژانتین، چین، کانادا، برزیل، کوبا، کاستاریکا، کامبیا، السالوادور، اکوادور، جمهوری دومینیکن، گواتمالا، آلمان، فرانسه، ژاپن، اسرائیل، واتیکان، نیکاراگوئه، مکزیک، کره، روسیه، پرو، پاناما، بریتانیا، تایوان، ونزوئلا و آمریکا می باشد.

مدارک مورد نیاز ویزا هندوراس عبارت است از:

اصل پاسپورت متقاضی به همراه شش ماه اعتبار از تاریخ حرکت تور

اصل پاسپورت باطل شده (در صورت وجود)

کپی از صفحه اول پاسپورت و همچنین از تمامی ویزا های قبلی و مهرهای موجود در گذرنامه

اصل فرم درخواست ویزا هندوراس

دو قطعه عکس 4*6 رنگی و زمینه سفید

ترجمه انگلیسی شناسنامه متقاضی

ترجمه انگلیسی گواهی اشتغال به کار، روزنامه رسمی، پروانه کسب اتحادیه و 3 فیش اخیر حقوق ماهانه

ترجمه انگلیسی گواهی اشتغال به تحصیل برای دانش آموزان و دانشجویان

ترجمه انگلیسی گواهی بازنشستگی

پرینت انگلیسی حساب جاری شش ماه گذشته با مهر و امضا بانک

ترجمه رسمی اسناد ملکی متقاضی که به نام مسافر بوده و با مهر و امضای وزارت امور خارجه باشد

در صورتی که سفارت خانه نیاز بداند، این حق را برای خود محفوظ می داند که برای تکمیل پرونده مدارک بیشتری از متقاضی بخواهد

پرداخت هزینه ویزا هندوراس

رزرو بلیط رفت و برگشت به این کشور

رزرو یکی از هتل های هندوراس


نظر خودرا از طریق فرم زیر ارسال کنید

نظر خودرا از طریق فرم زیر ارسال کنید