فرم ورود به پنل
ثبت نام
رمز عبور را فراموش کرده ام ؟
ویزا نروژ
امتیاز 5 از 5 از بین 100 امتیاز دهنده به ویزا نروژ
ویزا نروژ

برای سفر به نروژ با هر هدفی باید ویزا نروژ را تهیه کنید. ویزای توریستی و گردشگری از متداول ترین نوع ویزا نروژ می باشد. لازم است بدانید که کشور نروژ زیر مجموعه کشورهایی با ویزا شنگن می باشد. بنابراین اگر موفق به اخذ ویزای نروژ شده اید، می توانید به کشورهای دیگری که زیر مجموعه این ویزا می باشند نیز سفر کنید.

انواع ویزا نروژ عبار ت است از:

ویزا کار نروژ

ویزا تحصیلی نروژ

ویزا ازدواج نروژ

ویزا توریستی نروژ

ویزا تجاری نروژ

در صورتی که ویزا گردشگری نروژ را دریافت کرده اید در بازه ای 180 روزه فرصت دارید تا 90 روز در این کشور اقامت داشته باشید. برای دریافت ویزا ابتدا باید بر اساس هدف سفر خود ویزا مورد نظر را تعیین کنید. پس از آن باید فرم درخواست ویزا مورد نظر خود را از سایت selfservice.udi.no دریافت کرده و به صورت دقیق و خوانا پر کنید. برای ارائه مدراک ویزا نروژ حتما باید قرار ملاقات حضوری در سفارت خانه این کشور داشته باشید تا تمام اطلاعات بیومتریک، از جمله انگشت نگاری را نیز در اختیار این کشور قرار دهید. برای دریافت وقت ملاقات سفارت می توانید هم به صورت حضوری و هم تلفنی اقدام کنید. ملاقات با افسر پرونده بسیار مهم است و نباید هیچ گونه نقص در پرونده و یا ابهام و دروغ در توضیحات هدف از سفر شما وجود داشته باشد. هر کدام از این موارد می تواند از دلایل رجکت ویزا نروژ شما شود. تمام مدارک مورد درخواست حتما باید به زبان انگلیسی و یا نروژی ترجمه شده باشد.

مدارک مورد نیاز ویزا نروژ عبارت است از:

گذرنامه با اعتبار حداقل سه ماه

دو قطعه عکس 4*6 رنگی و زمینه سفید

فرم درخواست ویزا مورد نظر که به زبان انگلیسی و یا نروژی پر شده باشد

کارت ملی و شناسنامه

در صورتی که ویزای شگن داشته اید کپی از آن ها و مهر ورود و خروج آن

نامه تمکن مالی و گردش شش ماه آخر سپرده بانکی

گواهی اشتغال به کار و گواهی اشتغال به تحصیل

بیمه مسافرتی

رزرو هتل های نروژ و بلیط رفت و برگشت به این کشور

سند مالکیت (در صورت وجود)


نظر خودرا از طریق فرم زیر ارسال کنید