فرم ورود به پنل
ثبت نام
رمز عبور را فراموش کرده ام ؟
ویزا فیلیپین
امتیاز 5 از 5 از بین 100 امتیاز دهنده به ویزا فیلیپین
ویزا فیلیپین

فیلیپین در جنوب شرقی آسیا واقع شده است. فیلیپین یکی از کشورهای توریستی محسوب می شود که گردشگران زیادی برای بازدید از طبیعت و آثار تاریخی در این کشور به آن سفر می کنند. برای سفر به این کشور حتما باید ویزا فیلیپین را تهیه کنید. برای دریافت ویزا فیلیپین ابتدا باید هدف خود را از سفر به این کشور مشخص کنید تا ببینیند کدامیک از انواع ویزا برای سفر شما مناسب می باشد.

انواع ویزا فیلیپین عبارت است از:

ویزا تحصیلی فیلیپین

ویزا توریستی فیلیپین

ویزا تجارت فیلیپین

همچنین می توانید ویزا فیلیپین را به دو روش Single (یک بار ورود) و Multiple (چند بار ورود) تهیه کنید. اگر ویزا توریستی فیلیپین را تهیه می کنید می توانید تا یک ماه در این کشور اقامت داشته باشید. سفارت خانه فیلیپین در تهران قرار دارد. برای طی مراحل اخذ ویزا فیلیپین ابتدا باید فرم درخواست ویزا مورد نظر خود را از سایت سفارت دریافت کرده و به دقت و خوانا پر کنید. در اقدام بعدی باید وقت ملاقات حضوری با افسر پرونده دریافت کنید. در این ملاقات باید اطلاعات کامل از جمله انگشت نگاری دیجیتال و مدارک مربوط به ویزا مورد نظر خود را ارائه دهید. توجه داشته باشید که هنگام مراجعه به سفارت باید هزینه مربوط به تشکیل پرونده خود را نیز به واحد پول فیلیپین پرداخت کنید. متقاضیان می توانند پس از 2 هفته کاری ویزا فیلیپین خود را در صورت پذیرفته شدن، دریافت کنند.

مدارک مورد نیاز ویزا فیلیپین عبارت است از:

اصل گذرنامه معتبر با حداقل شش ماه اعتبار

دو قطعه عکس 4*6 رنگی و زمینه سفید

اصل شناسنامه و کارت ملی و کپی از تمام صفحات آن

مدارک مربوط به رزرواسیون یکی از هتل های فیلیپین

رزرو بلیط پرواز رفت و برگشت به فیلیپین

گواهی اشتغال به کار (آخرین فیش حقوقی برای کارمندان و جواز کسب یا کارت بازرگانی برای کسبه)

گواهی اشتغال به تحصیل برای دانش آموزان و دانشجویان

ترجمه انگلیسی کلیه مدارک نام برده


نظر خودرا از طریق فرم زیر ارسال کنید