فرم ورود به پنل
ثبت نام
رمز عبور را فراموش کرده ام ؟
ویزا فنلاند
امتیاز 5 از 5 از بین 100 امتیاز دهنده به ویزا فنلاند
ویزا فنلاند

سفر کردن به فنلاند بدون صدور ویزا فنلاند امکان پذیر نمی باشد. همچنین این کشور یکی از اعضای اتحاد شنگن می باشد، که برای ورود به این کشور باید ویزا از نوع شنگن دریافت شود. وقتی که برای اخذ ویزا فنلاند اقدام می کنید، فرم ارائه درخواست به شما داده می شود تا اطلاعات کاملی از متقاضی در دست باشد. انواع ویزا فنلاند بر اساس هدف سفر متقاضیان تعیین می شود.

انواع ویزا فنلاند عبارت است از:

ویزا توریستی فنلاند

ویزا تجاری فنلاند

ویزا دیدار اقوام و بستگان

ویزا شرکت در کنفرانس ها و رویدادهای ورزشی

ویزا ترانزیت و ترانزیت فرودگاهی

این ویزا ها به صورت Single (یک بار ورود) و Multi (چند بار ورود) صادر می شود. در ویزاهای یک بار ورود به این کشور امکان تمدید وجود ندارد و مدت زمان اقامت در فنلاند نیز 90 روز می باشد. ویزاهای توریستی معمولا یک بار ورود هستند که بیشترین درخواست را در بین سایر ویزا فنلاند دارد. اما در ویزاهای چند بار ورود که بیشتر مورد استفاده تجار می باشد، می توانید در طول سال چندیدن بار بدون هیچ محدودیتی به این کشور رفت و آمد کنید. دریافت ویزا فنلاند، نیازمند قرار ملاقات حضوری در سفارت خانه فنلاند می باشد. در این مصاحبه باید بتوانید افسر پرونده را متقاعد کنید، که قصد برگشت به ایران را دارید. همچنین باید تمام مدارک ویزا فنلاند را نیز در اختیار سفارت قرار داده و اطلاعات بیومتریک خود را نیز ثبت کنید. می توانید پس از گذشت دو هفته با سفارت تماس داشته باشید و از روند پرونده و صدور ویزا فنلاند خود آگاهی پیدا کنید.

مدارک مورد نیاز ویزا فنلاند عبارت است از:

اصل فرم درخواست ویزا مورد نظر فنلاند با امضا و تاریخ

اصل پاسپورت با شش ماه اعتبار

اصل شناسنامه و کارت ملی

سند ملکی مربوط به منزل و یا زمین

گواهی اشتغال به تحصیل و گواهی اشتغال به کار

بیمه مسافرتی

شش قطعه عکس 4*6 رنگی و زمینه سفید

اصل مدارک شغلی به همراه ترجمه

ارائه گواهی سپرده بانکی به مبلغ شش هزار یورو بر روی سربرگ انگلیسی بانک


نظر خودرا از طریق فرم زیر ارسال کنید