فرم ورود به پنل
ثبت نام
رمز عبور را فراموش کرده ام ؟
ویزا شیلی
امتیاز 5 از 5 از بین 100 امتیاز دهنده به ویزا شیلی
ویزا شیلی

کشور جمهوری شیلی در آمریکای جنوبی قرار دارد، که برای ورود به آن نیاز به دریافت ویزا شیلی می باشد. برای دریافت ویزا شیلی باید از طریق سفارت شیلی در تهران اقدام کنید. متقاضیان ویزا شیلی باید ابتدا وارد سایت سفارت شیلی شده و پس از تعیین نوع ویزا مورد نظر خود اطلاعات مربوط به مدارک ویزا شیلی را مطالعه کرده و نسبت به تهیه آن ها و ارائه در روز ملاقات حضوری در کنسولگری آماده کنند.

در حال حاضر بیشترین تقاضا برای سفر به شیلی ویزا توریستی این کشور می باشد که دریافت آن 15 روز کاری به طول می انجامد. انواع دیگر ویزا شیلی عبارت است از:

ویزا توریستی

ویزا تحصیلی

ویزا تجاری

ویزا کاری

متقاضیان محترم باید توجه داشته باشند که فرم مربوط به دریافت ویزا شیلی حتما باید به زبان انگلیسی پر شود و به مهر و امضا متقاضی برسد. همچنین تمام مدارک ویزا شیلی باید به انگلیسی ترجمه شده و به سفارت خانه شیلی ارائه شود. لازم به ذکر است هزینه دریافت ویزا شیلی بسته به ویزا مورد درخواست متغیر می باشد. مدارک مورد نیاز ویزا شیلی عبارت است از:

اصل پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار

فرم درخواست ویزا شیلی که با دقت و خوانا پر شده باشد

ارائه دعوتنامه رسمی که باید مشخصات فرد دعوت کننده در آن موجود باشد

ارائه نامه ای به زبان اسپانیایی و یا انگلیسی که هدف از سفر شما را مشخص می کند (در صورتی که دعوتنامه رسمی نداشته باشید)

گواهی عدم سوء پیشینه

اصل شناسنامه و کارت ملی و کپی از تمام صفات آن

بلیط رفت و برگشت به یکی از فرودگا های شیلی

ارائه مدارک رزرو یکی از هتل های شیلی

ارائه گواهی تمکن مالی که توسط بانک مهر و امضا شده باشد

گواهی اشتغال به تحصیل برای دانشجویان و دانش آموزان

گواهی اشتغال به کار برای شاغلان

دو قطعه عکس 4*6 (رنگی و زمینه سفید)


نظر خودرا از طریق فرم زیر ارسال کنید