فرم ورود به پنل
ثبت نام
رمز عبور را فراموش کرده ام ؟
ویزا سنت مارتن
امتیاز 5 از 5 از بین 100 امتیاز دهنده به ویزا سنت مارتن
ویزا سنت مارتن

سنت مارتن (Saint-Martin) جزیره ای در شمال شرقی دریای کارائیب است که یکی از کوچکترین جزیره های موجود در دنیا می باشد و بین دو کشور فرانسه و پادشاهی هلند تقسیم شده است. این جزیره دارای سواحل بسیار زیبا و تفریحی به همراه کشتی کروز، موزه سنت مارتن، رستوران های متنوع فرانسوی و... می باشد که برای گردشگران بسیار سرگرم کننده است.

ایرانیان عزیز که قصد سفر به این جزیره رار داشته باشند، حتما باید ویزا سنت مارتن را دریافت کنند. با این حال این کشور برای شهروندان بسیاری از کشورها قانون ویزا سنت مارتن را لغو کرده است و به آن ها این اجازه را می دهد که تنها با ارائه پاسپورت معتبر، بلیط رفت و برگشت و محل اقامت مشخص به مدت 90 روز در این کشور اقامت داشته باشند.

لازم به ذکر است که شهروندان کشورهای آلبانی، آندورا، آنتیگوا و باربودا، آرژانتین، استرلیا، اتریش، باهاما، باربادوس، بلژیک، بلیز، بوسنی و هرزگوین، برزیل، برونئی، بلغارستان، کانادا، شیلی، کاستاریکا، کرواسی، قبرس، جمهوری چک، دانمارک، دومینیکا، اکوادور، السالوادور، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، گرانادا، یونان، گواتمالا، هندوراس، هنگ کنگ (دارندگان ملیت بریتانیایی)، مجارستان، ایسلند، ایرلند، اسرائیل، ایتالیا، ژاپن، لتونی، لیختن اشتاین، لیتوانی، لوکزامبورگ، ماکائو، مقدونیه، مالزی، مالت، موریس، مکزیک، مولداوی، موناکو، مونته نگرو، نیکاراگوئه، نیوزیلند، نروژ، پاناما، پاراگوئه، لهستان، پرتغال، رومانی، سان مارینو، صربستان، سیشل، سنگاپور، سنت کریستوفر و نویس، سنت وینسنت و گرنادین، سنت لوسیا، اسلواکی، اسلوونی، کره جنوبی، اسپانیا، سورینام، سوئد، سوئیس، تایوان، ترینیداد و توباگو، امارات متحده عربی، انگلستان، ایالات متحده آمریکا، اروگوئه، شهر واتیکان و ونزوئلا برای ورود به این کشور نیازی به تهیه ویزا سنت مارتن نخواهند داشت.

ویزا سنت مارتن انواع مختلفی دارد که عبارت است از:

ویزای توریستی سنت مارتن

ویزای کار و تجارت سنت مارتن

ویزای تحصیلی سنت مارتن

ویزای درمانی سنت مارتن

ویزای توریستی سنت مارتن

این نوع ویزا برای افرادی که قصد بازدید از جاذبه های گردشگری سنت مارتن را داشته باشند، صادر می شود. توجه داشته باشید که با این نوع ویزا اجازه کار و یا تحصیل در این کشور را نخواهید داشت. به طور کلی مدت زمان اقامت برای گردشگران 30 روز می باشد که قابل تمدید نیست.

ویزای کار و تجارت سنت مارتن

این نوع ویزا برای افرادی صادر می شود که قصد کار در این کشور را داشته باشند که باید از طرف کارفرمایان این کشور ساپورت شوند. بازرگانان و تاجرانی که قصد سرمایه گذاری و یا ثبت شرکت در این کشور را داشته باشند نیز می توانند از ویزای تجاری این کشور استفاده کنند و برای دریافت آن اقدام کنند.

ویزای تحصیلی سنت مارتن

ویزای تحصیلی سنت مارتن برای افرادی صادر می شود، که قصد تحصیل در این کشور را داشته باشند. این افراد ابتدا باید پذیرش تحصیلی این کشور را از یکی از دانشگاه های سنت مارتن دریافت کرده و تمامی مدارک مربوط به آن را در اختیار سفارت این کشور قرار دهند.

ویزای درمانی سنت مارتن

برخی از بیماران برای دریافت کمک های پزشکی و استفاده از تکنولوژی های درمانی در کشورهای دیگر ویزای درمانی آن کشور را دریافت می کنند.


مراحل دریافت ویزا سنت مارتن

برای دریافت ویزا سنت مارتین حتما باید به سفارت خانه هلند مراجعه کنید. در این صورت باید فرم درخواست ویزای مورد نظر خود را پر کرده و تمامی مدارک مربوط به آن را فراهم کنید. به غیر از کشورهایی که در بالا به آن ها اشاره کردیم، سایر کشورها برای ورود به این جزایر مستلزم دارا بودن ویزا سنت مارتن می باشند. تمامی مدارک ویزا سنت مارتن را باید در مصاحبه حضوری به افسر پرونده خود ارائه دهید.

شهروندان هلندی و اتباع آمریکایی می توانند با ویزای توریستی حداکثر تا شش ماه در این کشور اقامت داشته باشند. همچنین شهروندان کانادایی، اتحادیه اروپا، استرلیا، نیوزیلند و ژاپن حداکثر تا سه ماه می توانند در این کشور اقامت داشته باشند که قابل تمدید نمی باشد.

متقاضیان در صورتی که بخواهند مدت زمان بیشتری در این کشور اقامت داشته باشند باید برای دریافت ویزای اقامت در سنت مارتن اقدام کنند، این افراد ملزم به ارائه بیمه پزشکی معتبر می باشند.

افرادی که دارای این شرایط باشند نیز نیازی به تهیه ویزا سنت مارتن ندارند:

دارای مجوز اقامت معتبر (کارت سبز) برای ایالات متحده آمریکا، کانادا، منطقه شنگن، پادشاهی ایرلند یا سوئیس باشند

مجوز اقامت معتبر برای سنت مارتن فرانسه و سنت مارتن هلندی داشته باشند

دارای مجوز اقامت معتبر برای یکی از کشورهای پادشاهی هلند در کارائیب (آروبا، بونیر، کوراسائو، سنت اواستیاوس و صبا) باشند

مسافران کشتی های کروز  برای بازدید از جزیره به مدت کمتر از 48 ساعت

متقاضی یک ویزای چندگانه مجاز شنگن معتبر داشته باشد

در صورتی که اقوام درجه یک و یا دوستانی در این کشور داشته باشید، می توانید دعوتنامه سنت مارتن را از طرف آن ها دریافت کنید. این افراد برای ارسال دعوتنامه باید تمامی اطلاعات خود را مبنی بر آدرس دقیق، تمکن مالی، کارت شناسایی، ثبت دقیق از اداره سرشماری، شماره تماس و... را در اختیار کنسولگری قرار دهند.

انواع دعوتنامه سنت مارتن:

دعوتنامه کنفرانس ها و کارگاه ها

کنسرت و رویدادهای فرهنگی

رویدادهای ورزشی 

رویدادهای مذهبی


مدارک مورد نیاز ویزا سنت مارتن عبارت است از:

گذرنامه معتبر متقاضی که اعتبار آن تا سه ماه پس از تاریخ بازگشت از سنت مارتن باشد

یک عکس 4*6 رنگی و زمینه سفید

تمامی گذرنامه های قبلی

رزرو بلیط رفت و برگشت به یکی از فرودگاه های سنت مارتن

دعوتنامه سنت مارتن (در صورت وجود)

شواهدی از مبلغ کافی برای پوشش هزینه اقامت در نظر گرفته شده شما مثل چک مسافرتی یا اسناد بانکی

گواهی اشتغال به تحصیل برای دانشجویان و دانش آموزان

بیمه مسافرتی با پوشش 15 هزار دلار آمریکا

رزرو یکی از هتل های سنت مارتن برای کل مدت اقامت در این کشور


نظر خودرا از طریق فرم زیر ارسال کنید