فرم ورود به پنل
ثبت نام
رمز عبور را فراموش کرده ام ؟
ویزا رومانی
امتیاز 5 از 5 از بین 100 امتیاز دهنده به ویزا رومانی
ویزا رومانی

کشور رومانی در جنوب شرقی اروپا واقع شده است. این کشور برای ورود گردشگران و یا سایر مسافران ویزا رومانی صادر می کند. برای ورود به این کشور می توانید از ویزای شنگن نیز استفاده کنید. ویزا رومانی به دو صورت بلند مدت و کوتاه مدت صادر می شود. در ویزای کوتاه مدت رومانی می توانید به مدت 90 روز در این کشور اقامت داشته باشید که این مدت زمان قابل تمدید نمی باشد. این مدت زمان را می توانید در پروسه ای 6 ماهه در رومانی اقامت داشته باشید.

انواع ویزا رومانی عبارت است از:

ویزا ترانزیت فرودگاه (نوع A)

ویزا ترانزیت (نوع B)

ویزا گردشگری (نوع C)

ویزا کسب و کار (نوع C)

ویزا ماموریت رسمی دولتی (نوع C)

ویزا حمل و نقل (نوع C)

ویزا دیدار خصوصی (نوع C)

ویزا شرکت در فعالیت های ورزشی (نوع C)

ویزا رویدادهای فرهنگی، هنری و علمی (نوع C)

ویزا تجارت و سرمایه گذاری (نوع D)

ویزا تحصیلی (نوع D)

ویزا دیدار با خانواده (نوع D)

ویزا کار (نوع D)

برای دریافت ویزا بلند مدت که اقامت بیشتر از 90 روز را به همراه دارد، باید مستقیما درخواست خود را برای دفتر مهاجرتی رومانی که بخشی از وزارت مدیریت امور داخلی رومانی است ارائه دهید. برای دریافت ویزا رومانی باید ابتدا ویزا مورد نظر خود را تعیین کرده و فرم درخواست ویزا رومانی را از سایت سفارت این کشور دریافت نمایید. پس از آن برای دریافت وقت ملاقات حضوری و تهیه مدارک ویزا رومانی اقدام کنید. همچنین هزینه ویزا رومانی را باید هنگام مصاحبه حضوری در سفارت خانه رومانی که به مبلغ 60 یورو می باشد و جهت بررسی پرونده متقاضی پرداخت شود. توجه داشته باشید که این مبلغ برگشت داده نمی شود.

مدارک مورد نیاز ویزا رومانی عبارت است از:

اصل گذرنامه متقاضی با حداقل شش ماه اعتبار به همراه دو سری کپی از صفحه اول آن

4 قطعه عکی 4*3 رنگی و زمینه سفید

اصل شناسنامه و کارت ملی

سند مالکیت به نام فرد متقاضی

بلیط هواپیما و اسناد رزرو یکی از هتل های رومانی

گواهی تمکن مالی از امور بین المللی بانک به همراه ریز پرینت سه ماه آخر برای دارندگان حساب جاری

گواهی اشتغال به تحصیل برای دانشجویان و دانش آموزان


نظر خودرا از طریق فرم زیر ارسال کنید