فرم ورود به پنل
ثبت نام
رمز عبور را فراموش کرده ام ؟
ویزا جمهوری دومینیکن
امتیاز 5 از 5 از بین 100 امتیاز دهنده به ویزا جمهوری دومینیکن
ویزا جمهوری دومینیکن

شبه جزیره جمهوری دومینیکن در قاره آمریکا قرار دارد و بخش بزرگی از جزیره هیسپانیولا را تشکیل می دهد. برای سفر به این کشور حتما باید ویزا جمهوری دومینیکن را تهیه کنید. لازم به ذکر است که این کشور در ایران سفارت خانه ندارد. برای انجام مراحل ویزا جمهوری دومینیکن حتما باید به کشورهای اطراف مانند قطر و امارات به عنوان کشور واسطه مراجعه کنید. ویزا جمهوری دومینیکن بر اساس هدف متقاضیان از سفر به این کشور به انواع مختلفی از جمله:

ویزا توریستی و گردشگری

ویزا تحصیلی

ویزا سرمایه گذاری

ابتدا باید در سایت سفارت جمهوری دومینیکن ثبت نام کرده و فرم مربوط به درخواست ویزا مورد نظر خود را دریافت کنید. پس از آن مراحل دریافت وقت سفارت را در یکی از کشورهای واسطه طی کنید. مدارک ویزا جمهوری دومینیکن حتما باید در قرار ملاقات حضوری و مصاحبه با افسر کنسولگری تحویل داده شود.

مدارک مورد نیاز ویزا جمهوری دومینیکن عبارت است از:

اصل پاسپورت با اعتبار حداقل شش ماه از تاریخ شروع سفر

اصل گذرنامه باطل شده در صورت وجود

فتوکپی از صفحه اول گذرنامه و همچنین از تمام گذرنامه های قبلی و مهرهای موجود در آن

اصل فرم درخواست ویزا جمهوری دومینیکن که به صورت دقیق و خوانا و به زبان انگلیسی پر شده باشد (برای افراد همراه باید فرم به صورت جداگانه پر شود)

تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل

دو قطعه عکس 4*6 رنگی و زمینه سفید

ترجمه انگلیسی شناسنامه

ترجمه انگلیسی گواهی اشتغال به کار، روزنامه رسمی، پروانه کسب اتحادیه و... و ترجمه سه فیش اخیر حقوق ماهیانه

گواهی اشتغال به تحصیل برای دانشجویان و دانش آموزان 

پرینت انگلیسی حساب جاری شش ماه گذشته بر روی سربرگ بانک همراه با مهر و امضا

ترجمه رسمی اسناد ملکی که به نام مسافر باشد به همراه مهر و تایید وزرات امور خارجه

پرداخت هزینه های ویزا دومینیکن به حساب سفارت خانه این کشور


نظر خودرا از طریق فرم زیر ارسال کنید