فرم ورود به پنل
ثبت نام
رمز عبور را فراموش کرده ام ؟
ویزا تونس
امتیاز 5 از 5 از بین 100 امتیاز دهنده به ویزا تونس
ویزا تونس

کشور تونس در شمال آفریقا و بر کرانه دریای مدیترانه واقع شده است. این کشور دارای جاذبه های گردشگری زیادی است و با وجود بازارهای رنگارنگ و شلوغ و محله های قدیمی قرون وسطایی بسیار مورد توجه قرار گرفته است.

کسانی که قصد بازدید از این کشور را دارند باید برای دریافت ویزا تونس اقدام کنند. در حال حاضر ویزا تونس انواع مختلفی دارد که بر اساس هدف اعلام شده از سوی متقاضی و ارائه مدارک برای اثبات آن صادر می شود.

انواع ویزا تونس عبارت است از:

ویزای توریستی تونس

ویزا کاری تونس

ویزای تحصیلی تونس

ویزای تجاری تونس

بیشترین نوع ویزا مورد درخواست ویزا توریستی می باشد. این نوع ویزا 30 روز فرصت دارد تا از آن استفاده کنید، و پس از ورود به این کشور می توانید یک ماه در این کشور اقامت داشته باشید. این ویزا قابل تمدید نیست و دریافت آن 10 تا 15 روز به طول می انجامد. برای اخذ ویزا تونس ابتدا باید فرم درخواست ویزا را به صورت آنلاین و یا حضوری از سفارت این کشور دریافت کرده و نسبت به پر کردن آن اقدام کنید. توجه داشته باشید که این فرم باید به صورت خوانا و دقیق پر شود، به این خاطر که همین فرم باید به سفارت خانه تونس ارائه شود. پس از آن باید براساس ویزا مورد درخواست خود، مدارک ویزا تونس را آماده کرده و به همراه خود به سفارت این کشور ببرید.

مدارک ویزا تونس عبارت است از:

اصل پاسپورت با اعتبار شش ماه

اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی متقاضی

اصل فرم درخواست ویزا توس (باید برای هر یک از متقاضیان به صورت مجزا پر شود)

بلیط رفت و برگشت به تونس

رزرواسیون یکی از هتل های تونس

دو قطعه عکس 4*6 رنگی و زمینه سفید

اطلاعات فردی متقاضی

مدارک کاری و تمکن مالی به میزان حداقل اعلامی سفارت کشور مربوطه با مهر و تاییدیه بانک

پرداخت هزینه های مربوط به اخذ ویزا تونس

نظر خودرا از طریق فرم زیر ارسال کنید