فرم ورود به پنل
ثبت نام
رمز عبور را فراموش کرده ام ؟
ویزا تایوان
امتیاز 5 از 5 از بین 100 امتیاز دهنده به ویزا تایوان
ویزا تایوان

تایوان کشوری کوچک در جنوب شرقی آسیا می باشد. برای دریافت ویزا تایوان به مقاصد توریستی، تحصیلی، کاری، تجارت، شرکت در نمایشگاه و سایر موارد باید به سفارت این کشور در دبی و یا ترکیه مراجعه کنید. متاسفانه کنسولگری این کشور در ایران نمی باشد.

اگر قصد سفر به تایوان را دارید برای ارسال مدارک و انجام کارهای آن می توانید به یکی از آژانس های مسافرتی معتبر و یا وکیلی از طرف خود برای انجام مراحل ویزا تایوان مراجعه کنید. در مرحله بعدی باید شخصا برای مصاحبه حضوری در یکی از کشورهای واسطه مراجعه کنید.

انواع ویزا تایوان عبارت است از:

ویزا توریستی تایوان

ویزای تحصیلی تایوان

ویزای ترانزیت تایوان

ویزای کاری تایوان

ویزای تجاری تایوان

ویزاهای تایوان به سه صورت در اختیار متقاضیان قرار می گیرد. ویزای یک بار ورود که مسافران پس از اتمام زمان ویزا تایوان، این کشور را ترک می کنند. ویزای چند بار ورود که برای افرادی صادر می شود، که به قصد کاری و تجاری به این کشور رفت و آمد می کنند، که می توان در طول سال چندین بار به این کشور سفر کرد و هر بار به مدت یک ماه در تایوان اقامت داشته باشند.

مدارک مورد نیاز ویزا تایوان عبارت است از:

اصل پاسپورت که باید حداقل شش ماه اعتبار داشته باشد

ارائه مدارک شغلی معتبر از جمله جواز کسب، کپی روزنامه رسمی و...

فرم پر شده درخواست ویزا تایوان

گواهی تمکن مالی که از گردش شش ماه آخر حساب بانکی شخص بر روی سربرگ بانک بوده، مهر و امضا شده باشد.

گواهی اشتغال به تحصیل برای دانشجویان و دانش آموزان

سه قطعه عکس 4*3 رنگی و زمینه سفید

رزرواسیون یکی از هتل های تایوان

رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما به یکی از فرودگاه های تایوان

دعوتنامه تایوان که از طرف کارفرما و یا شرکت مورد نظر تایوانی برای شخص ارسال شده باشد

پرداخت هزینه های مربوط به ویزا

اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه متقاضی


نظر خودرا از طریق فرم زیر ارسال کنید