فرم ورود به پنل
ثبت نام
رمز عبور را فراموش کرده ام ؟
ویزا بنگلادش
امتیاز 5 از 5 از بین 100 امتیاز دهنده به ویزا بنگلادش
ویزا بنگلادش

کشور بنگلادش در جنوب قاره آسیا واقع شده و فرهنگ و لباس پوشیدن مردم آن تا حدودی به هندی ها شباهت دارد. این کشور یکی از کشورهای پرجمعیتی است، که دارای طبیعتی زیبا و توریستی و موقعیت تجاری مناسبی می باشد.

برای سفر به این کشور باید قبل از سفر خود ویزا بنگلادش را تهیه کنید. این کشور ویزا بنگلادش را برای تمامی افرادی که واجد شرایط هستند، صادر می کند. ویزا بنگلادش براساس هدف از سفر به این کشور به انواع مختلفی تقسیم می شود.

انواع ویزا بنگلادش عبارت است از:

ویزای توریستی بنگلادش

ویزای تجاری بنگلادش

ویزای کار بنگلادش

ویزای تحصیلی بنگلادش


مراحل دریافت ویزا بنگلادش

برای دریافت ویزا بنگلادش باید به سفارت این کشور مراجعه کنید. ابتدا باید ویزای مورد نظر خود را انتخاب کرده، سپس فرم مربوط به ویزا بنگلادش را پر کنید. پس از آن باید تمامی مدارک ویزا بنگلادش را به صورت کامل و بدون نقص جمع آوری کرده و به صورت حضوری و در مصاحبه با سفارت خانه بنگلادش ارائه دهید.

متقاضیان محترم برای دسترسی به سفارت این کشور می توانند به آدرس تهران، یوسف آباد شمالی، خیابان 64 شرقی، کوچه یکم، خیابان دوازده متری احداثی، پلاک 7 مراجعه کنند. ساعات کاری سفارت بنگلادش در روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت 9 الی 16 می باشد.

مدت زمان صدور ویزا بنگلادش بین 7 الی 14 روز است، که با توجه به شرایط مراجعه کنندگان متغیر می باشد. لازم به ذکر  است که دارندگان ویزا آمریکا، کانادا، استرلیا و کشورهای اروپایی می توانند بدون نیاز به ویزا بنگلادش وارد این کشور شوند. اعتبار ویزا بنگلادش 30 روز می باشد، که هزینه آن بستگی بسیار زیادی به فرد درخواست کننده دارد. در صورت نیاز می توانید ویزا بنگلادش را تمدید کنید، برای این کار باید به اداره مهاجرت داکا مراجعه کنید.

توجه داشته باشید که امکان صدور ویزا فوری بنگلادش وجود نخواهد داشت و در صورت نیاز مسافر باید خود را برای مصاحبه حضوری در سفارت آماده کند. لازم به ذکر است که برای دریافت ویزای توریسی نیازی به مصاحبه در سفارت این کشور وجود ندارد، اما برای دریافت سایر ویزاهای تجاری، کاری و... باید برای مصاحبه در سفارت حضور داشته باشید.

مدارک مورد نیاز ویزا بنگلادش عبارت است از:

اصل پاسپورت که دارای شش ماه اعتبار باشد

دو قطعه عکس 4*6 رنگی و زمینه سفید

گواهی اشتغال به کار مانند جواز کسب، ثبت شرکت

گواهی اشتغال به تحصیل برای دانش آموزان و دانشجویان

کپی از کارت ملی و شناسنامه متقاضی

بلیط رفت و برگشت به بنگلادش

رزرو یکی از هتل های بنگلادش


نظر خودرا از طریق فرم زیر ارسال کنید

نظر خودرا از طریق فرم زیر ارسال کنید