فرم ورود به پنل
ثبت نام
رمز عبور را فراموش کرده ام ؟
ویزا بلیز
امتیاز 5 از 5 از بین 100 امتیاز دهنده به ویزا بلیز
ویزا بلیز

کشور بلیز در آمریکای مرکزی واقع شده و در سال 1981 از بریتانیا مستقل شده است. این کشور کوچکترین و کم جمعیت ترین کشور در آمریکای مرکزی به شمار می رود. گردشگری مهم ترین منبع درآمد خارجی در این کشور می باشد. این کشور از منابع طبیعی زیبا و آثار تاریخی به جا مانده از تمدن مایاها برخوردار است. همچنین در بخش صادرات و بانکداری از وضعیت مطلوبی برخوردار می باشد. سواحل زیبا با صخره های مرجانی یکی از مقاصد گردشگری این روزهای گردشگران اروپایی در این منطقه می باشد.

گردشگرانی که قصد بازدید از این کشور را داشته باشند، حتما باید ویزا بلیز را تهیه کنند. متاسفانه این کشور در ایران سفارت خانه ندارد، به همین دلیل باید به یکی از کشورهای اطراف که دارای سفارت و یا کنسولگری بلیز می باشد، مراجعه کنید. مسافران می توانند به یکی از کشورهای ترکیه، لبنان و امارات برای دریافت ویزا بلیز مراجعه کنند.

این کشور انواع ویزا بلیز را برای تمامی متقاضیان واجد شرایط صادر می کند. ویزای توریستی این کشور اجازه اقامت به مدت 90 روز در بلیز را صادر می کند. همچنین افرادی که دارای ویزای شنگن می باشند، می توانند بدون نیاز به دریافت ویزا بلیز به این کشور سفر کنند.

انواع ویزا بلیز عبارت است از:

ویزای توریستی بلیز

ویزای تحصیلی بلیز

ویزای تجاری بلیز

مراحل دریافت ویزا بلیز:

برای دریافت ویزا بلیز ابتدا باید کشوری را که سفارت خانه بلیز در آن واقع شده، انتخاب کنید، سپس فرم درخواست ویزای مورد نظر خود را به صورت آنلاین و از سایت سفارت مورد نظر دریافت کنید. پس از آن باید نسبت به دریافت وقت سفارت اقدام کنید. توجه داشته باشید که در مصاحبه حضوری باید تمامی مدارک ویزا را در اختیار افسر پرونده قرار دهید. مدارک باید به صورت کامل و بدون نقص باشد، تا یکی از دلایل رجکت ویزا بلیز نشود.

متقاضیانی که قصد دارند در هزینه ها و وقت صرفه جویی کنند، می توانند از خدمات پیکاپ ویزا بلیز که توسط آژانس های مسافرتی معتبر و یا وکلای مورد اطمینان در اختیار متقاضیان قرار می گیرد، استفاده کنند.

لازم به ذکر است که سفارت این کشور در سایر کشورها از جمله کوبا، بلژیک، اتریش، گواتمالا، السالوادور، جمهوری دومینیکن، ژاپن، هندوراس، آمریکا، بریتانیا، تایوان و مکزیک نیز برای متقاضیان قابل دسترس می باشد.

توجه داشته باشید، افردی که به عنوان همراه می باشند، حتما باید فرم درخواست ویزا بلیز را به صور جداگانه پر کنند. با توجه به موقعیت متقاضی درخواست کننده ویزا بلیز، سفارت این کشور، حق این را که از متقاضی درخواست ارائه مدارک بیشتری را بدهد، محفوظ می داند.

مدارک مورد نیاز ویزا بلیز عبارت است از:

اصل پاسپورت که به امضای متقاضی رسیده و دارای شش ماه اعتبار باشد به همراه کپی از صفحه اول آن

اصل گذرنامه های باطل شده

تمامی ویزا های قبلی به همراه مهر و امضا ورود و خروج

اصل فرم درخواست ویزا بلیز به همراه امضا متقاضی

تکمیل و ارائه فرم مشخصات فردی

دو قطعه عکس 4*6 رنگی و زمینه سفید

شناسنامه و کارت ملی متقاضی

ترجمه انگلیسی شناسنامه توسط دارالترجمه

گواهی اشتغال به کار، روزنامه رسمی، پروانه کسب اتحادیه و سه فیش حقوقی اخیر ماهیانه و ترجمه کل این مدارک توسط دارالترجمه

گواهی اشتغال به تحصیل برای دانش آموزان و دانشجویان

ارائه حکم بازنشستگی از طرف بازنشستگان به همراه ترجمه رسمی آن به زبان انگلیسی

پرینت انگلیسی حساب جاری 6 ماه گذشته متقاضی که به مهرو امضای تایید بانک رسیده باشد (فتوکپی کارت اعتباری متقاضی در صورت وجود، به همراه تاریخ افتتاح حساب، میزان موجودی و گردش حساب که مربوط به دو هفته اخیر باشد)

سند ملکی به نام متقاضی (در صورت وجود به همراه مهر تایید وزارت امور خارجه)

ارائه گواهی رزرو یکی از هتل های بلیز

ارائه بلیط رفت و برگشت به این کشور

بیمه مسافرتی

دعوتنامه بلیز (در صورت وجود)


نظر خودرا از طریق فرم زیر ارسال کنید

نظر خودرا از طریق فرم زیر ارسال کنید