فرم ورود به پنل
ثبت نام
رمز عبور را فراموش کرده ام ؟
ویزا بلژیک
امتیاز 5 از 5 از بین 100 امتیاز دهنده به ویزا بلژیک
ویزا بلژیک

کشور بلژیک در غرب اروپا واقع شده است و به جرات می توان گفت که یکی از کشورهای زیبا برای گردشگری و تفریح می باشد. بلژیک یک کشور سلطنتی است که تراکم جمعیت در آن بالا می باشد. این کشور دارای فصل های مناسبی برای بازدید می باشد که همه ساله فستیوال های فراوانی در آن برگزار می شود. آب و هوای مطبوع آن در روحیات مردم این کشور تاثیر گذاشته و به آن ها طراوت و شادابی بخشیده است. هنگام بازدید از این کشور با قدم زدن در خیابان ها می توانید از معماری چشم نواز در این کشور لذت ببرید.

کشور بلژیک یکی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا به حساب می آید و ویزا بلژیک به صورت شنگن در اختیار متقاضیان سفر به این کشور قرار می گیرد. این کشور انواع ویزا بلژیک را در اختیار کلیه افراد واجد شرایط سفر به این کشور قرار می دهد.

انواع ویزا بلژیک عبارت است از:

ویزای توریستی بلژیک

ویزای تحصیلی بلژیک

ویزای تجاری بلژیک

ویزای دیدار با خانواده و دوستان

ویزای ازدواج بلژیک

ویزای کاری بلژیک


ویزای توریستی بلژیک

این نوع ویزا بلژیک برای افرادی صادر می شود که قصد بازدید از جاذبه های گردشگری بلژیک را داشته باشند. این نوع ویزا کوتاه مدت بوده و در طول مدت اقامت در بلژیک، اجازه کار و یا تحصیل در این کشور را نخواهید داشت. ویزای توریستی بلژیک قابل تمدید نمی باشد و متقاضی باید پس از اتمام تاریخ ویزای خود، این کشور را ترک کند.

مدارک مورد نیاز ویزای توریستی بلژیک

اصل و کپی از تمام صفحات گذرنامه متقاضی که دارای 3 ماه اعتبار پس از اتمام تاریخ ویزا باشد

ترجمه شناسنامه و کارت ملی متقاضی

مدارکی که نشان دهنده توانایی مالی متقاضی برای سفر به این کشور باشد، که باید حداقل 95 یورو برای هر روز اقامت در این کشور باشد

رزرو بلیط رفت و برگشت به بلژیک

بیمه مسافرتی با پوشش 30 هزار یورو

گواهی اشتغال به کار

گواهی اشتغال به تحصیل برای دانش آموزان و دانشجویان

اصل فرم درخواست ویزای توریستی بلژیک

ویزای تحصیلی بلژیک

برای دریافت این نوع ویزا بلژیک حتما باید از یکی از موسسات آموزشی و یا دانشگاه های بلژیک پذیرش تحصیلی دریافت کنید. برای این کار ابتدا باید تمامی مدارک تحصیلی خود را برای سفارت این کشور ارسال کنید. پس از آن باید نامه تاییدیه دانشگاه و یا موسسه مورد نظر را به همراه سایر مدارک ویزا بلژیک به سفارت این کشور تحویل دهید. دانشجویان محترم باید توجه داشته باشند، که پس از اتمام تحصیل در بلژیک باید به کشور خود بازگردند. متقاضیان باید به همراه سایر مدارک، این مدارک را نیز در اختیاز سفارت قرار دهند.

مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی 

گواهی عدم سوء پیشینه

گذرنامه معتبر متقاضی با بیش از 12 ماه اعتبار

ارائه ریز نمرات سال آخر متوسطه و اصل و کپی از مدارک دیپلم

گواهی پزشکی

تکمیل فرم درخواست ویزای تحصیلی بلژیک

ویزای تجاری بلژیک

در صورتی که توانایی مالی کافی برای سرمایه گذاری و ایجاد کسب و کار در این کشور دارید، می توانید برای دریافت ویزای تجاری بلژیک اقدام کنید. متقاضیان حتما باید سابقه کار مرتبط در این زمینه را داشته باشند. توجه داشته باشید که به همراه سایر مدارک ویزا بلژیک باید کارت بازرگانی خود را نیز در اختیار سفارت قرار دهید.

ویزای کاری بلژیک

برای دریافت ویزای کاری بلژیک باید دعوتنامه کتبی کار را از یکی از کارفرمایان و یا موسسات بلژیک که قصد کار در آنجا را دارید، دریافت کنید. توجه داشته باشید که نمی توانید ابتدا ویزای کاری بلژیک را دریافت کنید و سپس برای پیدا کردن شغل مورد نظر خود به این کشور سفر کنید. این نوع ویزا قابل تمدید می باشد و در صورت توافق طرفین قرارداد کاری، می توانید اقدام به تمدید ویزای کاری بلژیک کنید.

مدارک مورد نیاز ویزای کاری بلژیک

گذرنامه متقاضی که دارای حداقل شش ماه اعتبار باشد

اصل فرم درخواست ویزای کاری

دعوتنامه کتبی از طرف کارفرما و یا موسسه مورد نظر برای کار در آنجا

گواهی عدم سوء پیشینه

گواهی پزشکی مبنی بر سلامت روحی و جسمی متقاضی

ویزای دیدار با خانواده و دوستان بلژیک

این نوع ویزا برای افرادی صادر می شود که قصد دیدار با یکی از اعضای درجه یک خانواده و یا دوستان و آشنایان خود را داشته باشند. در این صورت باید دعوتنامه بلژیک از طرف این اشخاص دریافت کنند، به شرطی که دعوت کننده یکی از شهروندان بلژیک باشد. متقضایان باید به همراه سایر مدارک ویزا دعوتنامه بلژیک را نیز ارائه دهند.

ویزای ازدواج بلژیک

فرد متقاضی باید درخواست خود را شخصا مطرح کند. در هنگام ارائه درخواست زوجین باید حداقل 21 سال سن داشته باشند. در این صورت فرد برای مصاحبه باید به سفارت خانه بلژیک مراجعه کند تا بتواند ویزای ازدواج را برای ملحق شدن به همسر خود، که باید یکی از شهروندان بلژیک باشد، دریافت کند.

مدارک مورد نیاز ویزای ازدواج

دو عدد فرم درخواست ویزا که با حروف بزرگ پر شده باشد و دارای تاریخ و امضا متقاضی باشد

دو قطعه عکس 4.5*3.5 رنگی و زمینه سفید که به تازگی گرفته شده باشد

گذرنامه معتبر که حداقل دارای یک سال اعتبار باشد

سند ازدواج صادر شده توسط دفتر و ثبت احوال به همراه ترجمه آن به یکی از زبان های فرانسه، هلندی و یا آلمانی که توسط دادگستری و وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران تایید شده باشد

کپی از کلیه صفحات شناسنامه به همراه ترجمه آن به یکی از زبان های آلمانی، فرانسه و یا هلندی

در صورتی که هر یک از زوجین ازدواج کرده باشند، باید مدارک آن را در صورتی که در ایران بوده، حکم دادگاه و سند طلاق، همراه با ترجمه آن به یکی از زبان های آلمانی، فرانسه و یا هلندی و تایید شده توسط دادگستری و وزارت امور خارجه ارائه دهید. 

در صورتی که همسر قبلی فوت نموده، گواهی فوت به همراه ترجمه و تایید دادگستری و وزارت امور خارجه

گواهی عدم سوء پیشینه به همراه ترجمه

گواهی پزشکی

کپی از تمامی مدارک شناسایی

مدارکی که گواه بیمه فرد مقیم بلژیک باشد

مدارکی که نشان دهد فرد مقیم بلژیک دارای مسکن کافی می باشد

گواهی تمکن مالی کافی برای فردی که مقیم کشور بلژیک می باشد


مراحل دریافت ویزا بلژیک

برای ارائه درخواست ویزای بلژیک باید به مرکز VFS واقع در پالادیوم مراجعه کنید. توجه داشته باشید افرادی که گذرنامه دیپلماتیک دارند و یا همسر و فرزندان شهروندان بلژیکی هستند، می توانند با تعیین وقت ملاقات قبلی از طریق ایمیل به آدرس  visa.teheran@diplobel.fed.be درخواست خود را مستقیما به سفارت ارائه دهند.

توجه داشته باشید که مراجعه به این مرکز برای طرح درخواست خود، به معنی حذف مصاحبه حضوری نمی باشد. بلکه سفارت در صورتی که نیاز داشته باشد، وقت ملاقات و مصاحبه حضوری با متقاضی می گذارد. هرچند مصاحبه برای ویزای تحصیلی و پیوستن به خانواده اجباری می باشد.

افراد باید شخصا برای ارائه درخواست خود در این مرکز حضور داشته باشند، در صورتی که افراد زیر سن قانونی و 18 سال هستند باید به همراه قیم و یا والدین خود مراجعه کنند.

توجه داشته باشید که فرم درخواست ویزای مورد نظر خود را هم می توانید پس از ثبت نام در سایت سفارت به صورت آنلاین پر کنید و هم اینکه می توانید آن را پرینت گرفته و اقدام به تکمیل آن کنید.

در صورتی که برای مصاحبه به سفارت بلژیک دعوت می شوید باید تمامی مدارک مربوط به ویزای مورد نظر خود را به همراه انگشت نگاری ارائه دهید. همچنین در این ملاقت حضوری باید تمامی هزینه های ویزای مشخص شده را به صورت نقدی بپردازید.

پس از ثبت درخواست خود، می توانید تمامی مراحل آن را در سایت https://www.vfsglobal.com با توجه به کد پیگیری که برای متقاضی صادر می شود، پیگیری کنید. برای دریافت وقت ملاقات بلژیک نیز می توانید از طریق مرکز VFS اقدام کنید. توجه داشته باشید که وظیفه رسیدگی به تایید و یا عدم تایید ویزای بلژیک تنها به عهده سفارت این کشور می باشد و این مرکز تنها وظیفه انتقال مدارک به سفارت و دریافت وقت ملاقات حضوری برای مراجعه کنندگان را خواهد داشت.

قیمت ویزا بلژیک با توجه به نوع آن متفاوت می باشد، برای دریافت ویزای کوتاه مدت باید مبلغی حدود 60 یور و برای دریافت ویزای بلند مدت، مبلغی حدود 180 یورو بپردازید.

سفارت بلژیک در تهران، الهیه، خیابان آقابزرگی، کوچه شیرین، پلاک 4 واقع شده و در روزهای یکشنبه تا پنجشنبه در حال خدمات رسانی می باشد.


نظر خودرا از طریق فرم زیر ارسال کنید

نظر خودرا از طریق فرم زیر ارسال کنید