فرم ورود به پنل
ثبت نام
رمز عبور را فراموش کرده ام ؟
ویزا بلاروس
امتیاز 5 از 5 از بین 100 امتیاز دهنده به ویزا بلاروس
ویزا بلاروس

کشور بلاروس یا روسیه سفید بسیار زیبا است و در اروپای شرقی واقع شده است. بلاروس با کشورهای روسیه، اوکراین، لهستان، لیتوانی و لتونی هم مرز می باشد. برای ورود به این کشور باید ویزا بلاروس را اخذ کنید. برای دریافت ویزا بلاروس باید ابتدا فرم درخواست ویزا را به صورت آنلاین دریافت کرده و به دقت پر شود. باید توجه داشته باشید که برای هر فرد متقاضی ویزا بلاروس، باید به صورت جداگانه فرم پر شود. برای سفر به بلاروس اهداف مختلفی وجود دارد که بر این اساس ویزا بلاروس به انواع مختلفی تقسیم می شود.

ویزا توریستی بلاروس

ویزا تحصیلی بلاروس

ویزا کاری بلاروس

ویزا تجاری بلاروس

ویزا ترانزیت فرودگاهی

ویزا توریستی بلاروس در مدت زمان های مختلف برای اقامت در بلاروس به تعداد 7، 14 و 21 روزه صادر می شود. لازم به ذکر است که مدت زمانی که برای بررسی مدارک ویزا متقاضی به طول می انجامد حدود 4 الی 12 روز کاری می باشد. برای دریافت ویزا بلاروس باید مدارکی را که در ادامه به آن اشاره می کنیم آماده و در روز مصاحبه حضوری در سفارت خانه بلاروس ارائه دهید.

مدارک مورد نیاز ویزا بلاروس:

اصل و کپی گذرنامه متقاضی که دارای 6 ماه اعتبار از تاریخ سفر می باشد

اصل شناسنامه و کارت ملی و ارائه کپی از آن ها

دو قطعه عکس 4*3 (رنگی و زمینه سفید باشد)

اصل فرم درخواست ویزا بلاروس که به دقت پر شده باشد

ارائه مدارک تمکن مالی که به میزان حداقل اعلامی سفارت بلاروس با تاییدیه و مهر و امضا

گواهی اشتغال به تحصیل برای دانشجویان و دانش آموزان

ارائه گواهی اشتغال به کار برای شاغلان

دریافت بیمه مسافرتی به مبلغ 30 هزار یورو

رزرو یکی از هتل های بلاروس

رزرو بلیط رفت و برگشت به یکی از فرودگاه های بلاروس

ارائه اصل دعوتنامه در صورت وجود

متقاضیان محترم دریافت ویزا بلاروس باید توجه داشته باشند که تمام مدارک ویزا بلاروس باید به زبان انگلیسی ترجمه شود.


نظر خودرا از طریق فرم زیر ارسال کنید

نظر خودرا از طریق فرم زیر ارسال کنید