فرم ورود به پنل
ثبت نام
رمز عبور را فراموش کرده ام ؟
ویزا برزیل
امتیاز 5 از 5 از بین 100 امتیاز دهنده به ویزا برزیل
ویزا برزیل

برزیل بزرگترین و پر جمعیت ترین کشور آمریکای شمالی می باشد. ویزا برزیل برای بازدید از مناطق زیبای جنگل آمازون، بازی های فوتبال و آب و هوا برزیل، مورد استقبال گردشگران می باشد. برای دریافت ویزا برزیل ابتدا باید فرم درخواست ویزا را به صورت آنلاین از سایت سفارت دریافت کنید. سپس برای قرار ملاقات حضوری در سفارت نسبت به تعیین وقت اقدام کنید. متقاضیان محترم باید توجه داشته باشند که در مصاحبه حضوری در سفارت حتما باید شخصا حضور داشته باشند. برای دریافت ویزا برزیل و سفر به این کشور اهداف مختلفی وجود دارد که با توجه به آن ویزای این کشور صادر می شود. برای دریافت ملاقات حضوری باید از طریق وبسایت سفارت برزیل (HTTPS://SCEDV.SERPRO.GOV.BR) پرسشنامه ای را که برای این منظور قرار داده است پر کنید، سپس تمامی مدارک مورد نیاز را به صورت اسکن شده، در این سایت آپلود کنید.

انواع ویزا برزیل عبارت است از:

ویزا توریستی برزیل

ویزا تحصیلی برزیل

ویزا تجاری برزیل

ویزا کاری برزیل

ویزا نمایشگاهی

ویزا پزشکی برزیل

ویزا توریستی برزیل تنها برای گردشگری صادر می شود و می توانید به مدت حداکثر 90 روز در این کشور اقامت داشته باشید. تمام مدارک ویزا برزیل باید به زبان انگلیسی ترجمه شده باشد و یک نسخه کپی از تمام مدارک تهیه شود.

مدارک مورد نیاز ویزا برزیل عبارت است از:

اصل پاسپورت و کپی از آن با حداقل 6 ماه اعتبار

گذرنامه های قبلی متقاضی

یک قطعه عکس رنگی 4 * 3 (رنگی و زمینه سفید باشد)

ارائه دعوتنامه برزیل (در صورت وجود)

اصل شناسنامه و کارت ملی به همراه کپی از تمام صفحات آن و ترجمه شناسنامه

رزرو بلیط رفت و برگشت به فرودگاه های برزیل

رزرو یکی از هتل های برزیل

بیمه مسافرتی به مبلغ 30 هزار یورو

سند مالکیت (در صورت وجود)

گواهی اشتغال به تحصیل برای دانشجویان

گواهی اشتغال به کار برای کارمندان

گردش سه ماه آخر حساب بانکی (با 30 میلیون موجودی)

نظر خودرا از طریق فرم زیر ارسال کنید