فرم ورود به پنل
ثبت نام
رمز عبور را فراموش کرده ام ؟
ویزا ایرلند
امتیاز 5 از 5 از بین 100 امتیاز دهنده به ویزا ایرلند
ویزا ایرلند

کشور ایرلند در شمال غرب قاره اروپا واقع شده است و با اقیانوس اطلس همجوار می باشد. بزرگترین شهر و همچنین پایتخت این کشور شهر دوبلین می باشد، که 70 هزار کیلومتر مربع مساحت دارد. ایرلند یکی از اعضای اتحادیه اروپا، سومین جزیره بزرگ در اروپا و بیستمین جزیره بزرگ در جهان می باشد.

این کشور عضو اتحادیه شنگن نمی باشد، بنابراین برای اخذ ویزا ایرلند باید به شکل معمول اقدام کنید. در سال 1391 سفارت ایرلند در ایران بسته شد، اما با توجه به گفتگوهای پی در پی سرانجام در سال 1397 مجددا این مکان در ایران بازگشایی شد. در حال حاضر ایرلند برای تمامی افراد واجد شرایط در ایران اجازه ورود به این کشور را به صورت ویزا ایرلند صادر می کند.

انواع ویزا ایرلند عبارت است از:

ویزای توریستی ایرلند

ویزای توریستی برای بازدید از خانواده

ویزای تجاری برای ملاقات های کاری

ویزای تجاری برای شرکت در کنفرانس ها

ویزای تجاری برای شروع کسب و کار در ایرلند

ویزای تحصیلی

ویزای کار ایرلند

ویزای توریستی ایرلند

ویزای توریستی ایرلند در صورتی صادر می شود که متقاضی از طرف یکی از اقوام و یا بستگان مقیم ایرلند، دعوتنامه این کشور را دریافت کند. ویزای توریستی ایرلند برای گردشگری و بازدید از جاذبه های گردشگری ایرلند و همچنین دیدار اقوام و بستگان صادر می شود. گردشگران می توانند برای اخذ وقت سفارت این کشور به صورت آنلاین اقدام کنند. برای این نوع ویزا وقت فوری سفارت نیز صادر می شود.

ویزای تجاری برای ملاقات های کاری

این افراد با دارا بودن تجارتی خاص و حضور فعال در صنعت ایرلند می توانند در این کشور رفت و آمد کنند. همچنین تاجران با استفاده از اجازه نامه شرکت یا ارگان مورد نظر به واردات و صادرات کالای مورد نظر خود می توانند، اقدام کنند. این افراد برای دریافت وقت سفارت ایرلند راه ساده تری دارند و می توانند به صورت آنلاین درخواست خود را ثبت کنند. مدت زمان اعتبار ویزای تجاری می تواند به صورت کوتاه مدت و بلند مدت باشد.

ویزای تجاری برای شرکت در کنفرانس ها

این نوع ویزا ایرلند برای افرادی صادر می شود، که قصد شرکت در کنفرانس های بین المللی در ایرلند را داشته باشند. در این صورت باید تمامی مدارک و دعوتنامه مرتبط با کنفرانس را که از طریق ایمیل برای متقاضی ارسال شده را در اختیار سفارت این کشور قرار دهید.

ویزای کار ایرلند

شرایط کار در کشور ایرلند بسیار مناسب است به همین دلیل تقاضای آن بالا می باشد. سیاست های این کشور در جذب نیروی کار، اولویت را به افراد مقیم و شهروندان این کشور می دهد. بنابراین افراد جویای کار در این کشور باید با رزومه کاری و تحصیلی مطلوب و پذیرش کاری از کشور مقصد، به کار در این کشور امیدوار باشند. در صورتی که کارفرما تمایل به استخدام شما داشته باشد، باید دعوتنامه ای مبنی بر اجازه کار در کسب و کار خود برای سفارت این کشور در ایران ارسال کند.

ویزای تحصیلی ایرلند

این ویزا صرفا برای تحصیلات در مراکز آموزشی و دانشگاه های ایرلند صادر می شود. متقاضیان ابتدا باید پذیرش تحصیلی ایرلند را از یکی از مراکز آموزش علمی ایرلند دریافت کنند، سپس باید با آن ها مکاتبه کرده و تمامی مدارک تحصیلی و ریز نمرات خود را ارسال کنند. پس از آن در صورت تایید نامه ای مبنی بر اجازه تحصیل در این آموزشگاه ها صادر می شود، که باید به همراه سایر مدارک ویزا ایرلند به سفارت این کشور ارائه دهید. دانشجویان می توانند در صورت داشتن صلاحیت از بورسیه های تحصیلی این کشور نیز بهره مند شوند. توجه داشته باشید که این افراد فقط در مدت تحصیل و یا انجام کارهای پژوهشی، حق رفت و آمد به ایرلند را دارند.

مراحل دریافت ویزا ایرلند

متقاضیان محترم قبل از هر اقدامی ابتدا باید، ویزای مورد نظر خود را انتخاب کنند. سپس فرم درخواست ویزا ایرلند را از سایت سفارت به نشانی http://www.embassyofireland.org.tr دریافت کنند و با دقت به پر کردن آن اقدام کنند. فرم تقاضا نامه بسیار طولانی می باشد، که باید صفحه به صفحه پر شود. این فرم در هر مرحله ذخیره می شود که ادامه دادن به آن از هر مرحله ای که ذخیره شده است، بعدا نیز امکان پذیر می باشد. پس از پر کردن فرم مورد نظر از شما راجع به پرینت خلاصه فرم سوال می شود که باید آن را دریافت کرده و پس از پرینت به همراه سایر مدارک مورد نیاز ویزا ایرلند به کنسولگری آن ارائه دهید.

در ادامه باید تمامی مدارک ویزا ایرلند را به صورت لیست تهیه کرده و برای ارائه به سفارت ایرلند آماده کنید. پس از آن نیز باید نسبت به دریافت وقت سفارت ایرلند اقدام کنید و در اولین زمان ممکن ملاقات خود را ثبت کنید. مدت زمان ارائه وقت سفارت به شرایط و نوع ویزا ایرلند متقاضی بستگی دارد. به طور معمول بین دو هفته تا یک ماه زمان بررسی و تعیین وقت سفارت به طول می انجامد. ممکن است این وقت برای افرادی که قصد سفر توریستی به این کشور را دارند کمتر و برای افرادی که قصد تحصیل در این کشور را دارند بیشتر باشد. با این حال توصیه می کنیم متقاضیان محترم ویزا ایرلند حتما از یک ماه قبل از سفر خود به این کشور درخواست ویزا بدهند. وقتی، که برای مصاحبه داده می شود مختص شما می باشد و قابل انتقال به فردی دیگر نیست. توجه داشته باشید که رسید پرداخت بلیط رزرو شده هواپیما و یا رزرو هتل را بعد از تایید ویزای خود ارائه دهید. 

یکی از نکات مهم در اخذ ویزا ایرلند، دعوتنامه این کشور می باشد. این دعوتنامه می تواند از طرف شخص و یا اقوام، ارگان و شرکتی خاص که قصد جذب شما را به عنوان نیروی کار دارد، برای شما ارسال شود. با وجود دعوتنامه، هم در امور اخذ ویزا ایرلند تسریع حاصل می شود و هم اینکه تسهیلاتی برای شخص دعوت شونده در نظر گرفته خواهد شد.

مدارک مورد نیاز ویزا ایرلند:

اصل فرم درخواست ویزا ایرلند، امضا شده و به همراه کپی از آن (از سایت سفارت ترکیه قابل دریافت می باشد)

اصل گذرنامه با اعتبار حداقل سه ماه بیشتر از تاریخ ویزای درخواستی

کارت ملی و شناسنامه (به همراه کپی از تمام صفحات آن)

دو قطعه عکس رنگی 4*6 با زمینه سفید و بدون روتوش

کپی از تمام ویزاهای قبلی (ویزای شنگن و ویزای سایر کشورهایی که تا کنون رفته اید) به همراه مهر ورود و خروج

نامه گردش مالی شش ماه اخیر حساب سپرده بانکی و تمکن مالی بر روی سربرگ بانک که با مهر و امضا، تایید شده باشد

گواهی اشتغال به کار که در آن اطلاعات تاریخ استخدام، سمت، میزان حقوق و مرخصی ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی (برای کارمندان و کارگران)

پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی برای صاحبان مشاغل

ارائه گواهی بازنشستگی برای افراد بازنشسته

گواهی اشتغال به تحصیل برای دانشجویان و دانش آموزان

بیمه مسافرتی

سند مالکیت به نام متقاضی (در صورت وجود)

رزرو یکی از هتل های ایرلند

رزرو بلیط رفت و برگشت به ایرلند

اصل دعوتنامه ایرلند به همراه مدارک مورد نیاز

شرح کامل برنامه سفر به این کشور به صورت کتبی

اصل سند ازدواج و کپی از آن


مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای آنلاین عبارت است از:

اسکن گذرنامه با کیفیت مناسب

عکس 4*6 رنگی اسکن شده با کیفیت مناسب

پاسپورت باید بیشتر از 12 ماه اعتبار داشته باشد

متقاضی باید 18 سال به بالا سن داشته باشد

مبلغ 5 یورو به صورت آنلاین پرداخت شود، که در این قسمت نیاز به کارت اعتباری خارجی دارید

پاسخ به درخواست های آنلاین تا 28 روز به طول می انجامد


نکات مهم

پاسپورت متقاضی باید دارای دو صفحه خالی باشد. همچنین عکسی که تحویل می دهید باید جدید و حداقل برای یک سال گذشته باشد. توجه داشته باشید، که با در نظر گرفتن نوع ویزای درخواستی ممکن است به مدارک دیگری نیاز داشته باشید. افرادی که برای دریافت ویزای تحصیلی اقدام کرده اند باید مدرک دیپلم خود را به زبان انگلیسی ترجمه و به تایید وزارت مربوطه برسانند. کامل بودن مدارک بسیار مهم می باشد، پس قبل از ارائه آن ها از آن اطمینان حاصل کنید. افراد کم سن و سال می توانند در اتاق انتظار سفارت، یک همراه داشته باشند.

نظر خودرا از طریق فرم زیر ارسال کنید