فرم ورود به پنل
ثبت نام
رمز عبور را فراموش کرده ام ؟
ویزا ازبکستان
امتیاز 5 از 5 از بین 100 امتیاز دهنده به ویزا ازبکستان
ویزا ازبکستان

کشور ازبکستان در آسیای میانه واقع شده است و پایتخت آن تاشکند می باشد. مقامات ازبکستان اخیرا برای توسعه صنعت گردشگری در این کشور به 51 کشور دنیا، ویزا الکترونیکی آنلاین صادر می کند. همچنین شهروندان خارجی که سن زیر 16 سال داشته باشند، می توانند بدون نیاز به تهیه ویزا ازبکستان وارد این کشور شوند.

در گذشته برای دریافت ویزا ازبکستان باید مدارک رزرو هتل های ازبکستان به تعداد روزهای اقامت در این کشور ارائه می شد. اما به تازگی، پس از ورود به این کشور تا 48 ساعت فرصت دارید محل اقامت خود را به پلیس این کشور اعلام کنید. ویزا توریستی این کشور به صورت آنلاین هم صادر می شود و نیازی به مصاحبه حضوری در سفارت این کشور نمی باشد.

انواع ویزا ازبکستان عبارت است از:

ویزای توریستی عادی

ویزای توریستی فوری

ویزای تحصیلی ازبکستان

ویزای ترانزیت ازبکستان

ویزای کاری ازبکستان

ویزای تجاری ازبکستان

هر کدام از این نوع ویزاها صرفا برای هدف مورد نظر صادر می شود و مسافران با ویزای توریستی نمی توانند در این کشور مشغول به کار شوند. برای دریافت ویزا ازبکستان باید پس از تعیین ویزا مورد نظر خود، فرم درخواست آن را تهیه کرده و پس از تکمیل آن، مدارک مورد نیاز ویزا ازبکستان را به همراه اطلاعات شخصی به سفارت خانه ازبکستان ارسال کنید. مدارک ویزا ازبکستان برای انواع مختلف آن متفاوت می باشد. توجه داشته باشید که ویزا عادی توریستی ازبکستان در عرض سه هفته و ویزا فوری آن در مدت زمان یک هفته صادر می شود.

مدارک مورد نیاز ویزا ازبکستان عبارت است از:

اصل و کپی گذرنامه متقاضی به همراه شش ماه اعتبار

رزرو بلیط رفت و برگشت به ازبکستان

رزرو یکی از هتل های ازبکستان

اصل فرم و اطلاعات شخصی درخواست ویزا ازبکستان 

دو قطعه عکس 4*3 رنگی و زمینه سفید

گواهی تمکن مالی به میزان حداقل اعلامی سفارت کشور مربوطه با مهر و تایید بانک

اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه

در صورت متاهل بودن مدارک شناسایی همسر و فرزندان (در صورت داشتن) الزامی می باشد

ارائه اسناد مالکیت متقاضی در صورت وجود

نظر خودرا از طریق فرم زیر ارسال کنید