فرم ورود به پنل
ثبت نام
رمز عبور را فراموش کرده ام ؟
ویزا اروگوئه
امتیاز 5 از 5 از بین 100 امتیاز دهنده به ویزا اروگوئه
ویزا اروگوئه

اروگوئه یکی از کشورهای آمریکای جنوبی است و پایتخت آن شهر مونته ویدئو می باشد. از شرایط ورود به این کشور ارائه ویزا اروگوئه است که با مراجعه به سفارت این کشور می توان آن را دریافت نمود. ویزا توریستی اروگوئه در بین سایر ویزا های این کشور طرفداران بیشتری دارد. برای دریافت ویزا اروگوئه از نوع توریستی نیازی به مصاحبه در سفارت این کشور نمی باشد و تنها ارائه مدارک کامل آن به کنسولگری کافی است.

توجه داشته باشید که اگر برای دریافت ویزا اروگوئه، شخصا اقدام می کنید، باید حتما دعوتنامه این کشور را داشته باشید. البته مراجعه به آژانس های معتبر مسافرتی نیز می تواند ایده خوبی باشد!

ویزا اروگوئه برای اهداف مختلف سفر به این کشور ارائه می شود که از آن جمله می توان به این موارد اشاره کرد:

ویزای توریستی اروگوئه

ویزای تحصیلی اروگوئه

ویزای کار اروگوئه

ویزای تجاری اروگوئه

ویزای سرمایه گذاری اروگوئه

ویزای ترانزیت اروگوئه

برای ارائه درخواست خود ابتدا باید فرم مرتبط با ویزا مورد نظر را از سایت سفارت خانه اروگوئه دریافت کرده و آن را دقیق و خوانا پر کنید. سپس باید نسبت به دریافت وقت ملاقات حضوری با افسر پرونده خود اقدام کنید. توجه داشته باشید که هر کدام از ویزاها مدارکی مختص به خود را دارد و سفارت این کشور این حق را برای خود محفوظ می داند که در صورت نیاز مدارک بیشتری از مراجعه کنندگان درخواست کند. در ادامه این مطلب به طور کلی مدارک ویزا اروگوئه را خدمت شما عزیزان شرح خواهیم داد.

مدارک مورد نیاز ویزا اروگوئه عبارت است از:

اصل گذرنامه معتبر که حداقل شش ماه اعتبار داشته باشد

اصل فرم پر شده درخواست ویزا اروگوئه

ررزرواسیون یکی از هتل های اروگوئه

رزرو بلیط رفت و برگشت به اروگوئه

مدارک تمکن مالی به میزان حداقل اعتبار اعلامی سفارت مربوطه با تایید و مهر بانک

ارائه کپی از گذرنامه های قبلی (در صورت وجود)

ارائه دعوتنامه اروگوئه در صورت وجود

اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی

دو قطعه عکس 4*3 رنگی و زمینه سفید

نظر خودرا از طریق فرم زیر ارسال کنید