فرم ورود به پنل
ثبت نام
رمز عبور را فراموش کرده ام ؟
ویزا آرژانتین
امتیاز 5 از 5 از بین 100 امتیاز دهنده به ویزا آرژانتین
ویزا آرژانتین

آرژانتین یکی از کشورهای زیبایی است که مقصد گردشگری بسیاری از افراد از اقصی نقاط دنیا می باشد. این کشور در آمریکای جنوبی واقع شده است که برای سفر به آن حتما باید ویزا آرژانتین را تهیه کنید. برای دریافت ویزا آرژانتین باید مدارک مورد نیاز را آماده کرده و وقت ملاقات حضوری از سفارت این کشور تهیه کنید. ویزا آرژانتین بر اساس هدف شما از سفر به این کشور انواع مختلفی دارد. همچنین این ویزاها می تواند به صورت یک یا چند بار ورود صادر شود. لازم به ذکر است که ویزاهای کوتاه مدت و یک بار ورود قابل تمدید نمی باشد. برای دریافت ویزا توریستی آرژانتین نیز نیازی به ملاقات و مصاحبه حضوری ندارید. 

انواع ویزا آرژانتین عبارت است:

ویزا توریستی آرژانتین

ویزا تجاری آرژانتین

ویزا کاری آرژانتین

ویزا تحصیلی آرژانتین

ابتدا باید بر اساس هدف خود از سفر به این کشور ویزا مورد نظر را انتخاب کنید. پس از آن باید فرم ویزا مورد نظر خود را از سایت سفارت خانه آرژانتین دریافت کرده و به دقت پر کنید. این فرم باید برای هر فرد به صورت جداگانه پر شود. پس از آن نسبت به دریافت وقت مصاحبه اقدام فرمایید. در هنگام مراجعه به سفارت حتما باید مدارک ویزا آرژانتین و انگشت نگاری دیجیتال را تحویل دهید.

مدارک مورد نیاز ویزا آرژانتین عبارت است از:

اصل گذرنامه با دو صفحه خالی و 6 ماه اعتبار از زمان سفر

کپی از تمام ویزاها و پاسپورت های قبلی

دو قطعه عکس 4*6 رنگی و زمینه سفید

اصل شناسنامه و کارت ملی

فرم تمکن مالی و گردش یک ماه آخر حساب سپرده بانکی با موجودی حداقل 20 میلیون تومان

اصل فرم درخواست ویزا آرژانتین که به صورت دقیق و خوانا پر شده باشد

گواهی اشتغال به کار و یا مجوز کسب و ثبت شرکت 

گواهی اشتغال به تحصیل برای دانشجویان و دانش آموزان

فرم ریز نمرات تحصیلی و فرم دعوتنامه تحصیلی از دانشگاه آرژانتین و آخرین مدرک تحصیلی (برای ویزا تحصیلی)


نظر خودرا از طریق فرم زیر ارسال کنید